Aydın’ın Didim ilçesinde bu yıl yedincisi düzenlenen Miss Apollon Güzellik Yarışması, Venosa Beach Resort &Spa Otelde yapıldı. Dün gece saat 21: 30’da başlayan güzellik yarışmasına yaşları 18 ila 23 arasında değişen 18 güzel katıldı. Yarışmanın jüri üyeliklerini Penınsula Turizm ve Venosa Otel Yönetim Kurulu başkanı Tevfik Bağcı, Fashıon TV Direktörü Cüneyt Polat, Mimar Levent Köylü, Otel yöneticileri ve turizmciler Ufuk Yörük, Hüseyin Acarlıoğlu, Serdar Akdoğan, Bülent İlbahar, Rus model ajansı yöneticilerinden Lubov Ilına, Wow Magazin dergisi Editörü Özge Özmen ve Mıss Apollon Organizatörü Vladimir İlyn, yaptı.

Yarışmayı Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP’li Meclis üyeleri ve eşleri ile davetliler ve otel müşterileri izledi.

Yarışmada güzeller önce sahnede jüri üyelerine ve davetlilere tanıtıldı. Yarışmaya katılan güzeller daha sonra spor kıyafetlerle dans etti; gece kıyafetleriyle ve mayolarıyla sahne aldı.
Yarışmanın finalinde güzeller gece kıyafetleriyle sahnede yer alırken, ardından jüri kararınca dereceye giren güzeller açıklandı.

Yarışmada Galatasaray’ın şampiyon olmasından dolayı Galatasaray Güzeli de seçilirken 4 numaralı Rus güzel Logunova Anastasia’ya GS forması hediye edildi. Yarışmada 17 numaralı Rus güzel Malygina Anastasia Mondial güzeli seçildi ve ödül verildi. Yarışmada 12 numaralı Rus güzel Lavruk Alexandra Venosa Güzeli seçildi. Alexandra ödülünü Venosa Otel genel Müdürü Murat Üner’in elinde aldı.

haber-ici-video-galeri(114).jpg

“DERECEYE GİREN GÜZELLER”

Güzellik yarışmasında 15 numaralı Rus güzel Bairamova Roya 4. Olurken, 2 numaralı Rus Güzel Portnova Olga 3. Seçildi. Finale kalan 5 ve 7 numaralı güzeller el ele sonucu beklerken 5 numaralı 20 yaşındaki Rus Güzel Minacheva Regina jüri tarafından birinci seçildi. 7 numaralı Rus güzel Legkaya Yuliya yarışmada 2. Seçildi. Dereceye giren tüm güzellere taç giydirilirken çiçek takdim edilip hediye çekleri verildi. Güzellik yarışması güzellerin birbirlerini tebrik etmesi, şampanya patlatılması ve havai fişek gösterisi ile sona erdi.

 

Didim 7. Miss Apollon Güzelleri seçildiHABER İÇİN TIKLAYIN http://bit.ly/1FmAmrr

Posted by Aydınpost on 31 Mayıs 2015 Pazar