16 – 19 Mart 2011 tarihleri arasında gerçekleşen Moskova MITT Seyahat ve Turizm Fuarına Didim"i temsilen Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Salih Bankoğlu katıldı. Bankoğlu “Rusya"ya Didim olarak ilk katılmış olmamıza rağmen birçok ziyaretçinin Didim hakkında bilgi edinmiş ve ilgilerinin beklenenin üzerinde olması memnuniyet vericidir.”dedi.
19 Martta sona erecek olan fuarla ilgili bilgiler veren DİTAB Başkanı Salih Bankoğlu Fuara Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay"ın katıldığını söylerken “Ayrıca Didim Belediye meclis üyemiz İbrahim Eray"da fuara geldi. Fuarın açılışında Türk halk oyunları ve yağlı güreş gösterileri yapılarak ziyaretçilere ikramlarda bulunuldu. Geniş bir alanda yer alan Türkiye standında 62 katılımcı yer aldı. Didim Standında Moskova"da Türkoloji bölümünü bitirmiş halen Moskova Üniversitesinde Türkçe dersi veren ve aynı zamanda Türkiye- AB ilişkileri konusunda doktorasını hazırlayan bir bayan eleman görevlendirildi. İlk iki gününde her yerde olduğu gibi çoğunlukla profesyoneller stantları ziyaret etmekte olup hem bilgi almakta hem de görüşmelerde bulunmaktayız. Katıldığımız 7. yurtdışı Moskova turizm fuarında Rusça broşür, Didim amblemli çanta, kitap ayracı, promosyon kalem ve CD ziyaretçilere dağıtılarak tanıtım çalışmaları sürdürüyoruz.”dedi.
Birlik Başkanı Salih Bankoğlu turizm yetkilileri, turizm acentesi ve tur operatörleriyle görüşmelerde bulunduklarını söylerken “Rusya"ya Didim olarak ilk katılmış olmamıza rağmen birçok ziyaretçinin Didim hakkında bilgi edinmiş ve ilgilerinin beklenenin üzerinde olması memnuniyet vericidir. Önümüzdeki süreçte Rusya üzerinde turizm işletmecilerimizle birlikte yapacağımız çalışmalardan olumlu sonuçlar almak mümkün olacaktır.”değerlendirmesinde bulundu.