Didim Belediye Meclisi’nin Nisan ayı toplantısı Belediye Başkanı Mümin Kamacı başkanlığında yapıldı. Toplantıda 2010 yılı faaliyet raporu görüşülürken rapor oy çokluğuyla kabul edildi.
Didim Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı Toplantısı Belediye Başkanı Mümin Kamacı başkanlığında yapıldı. Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıya CHP grubundan Mustafa Kıray, AK Parti grubundan ise Kadir Karakaya katılmadı. Gündemin ilk 6 maddesinde Meclis Katip üyelikleri, Meclis Başkan Vekillikleri ve Komisyon üyeliği seçimleri yapıldı. Kapalı zarf usulü yapılan seçimlere göre ilk olarak 2 asil 2 yedek katip üyeliği seçimi yapıldı. Katip üyeliklerinin asil üyeliğine Vedat Ege ve Özlem Girgin Aydın seçilirken yedek üyeliklere ise İbrahim Eray ile Serdar Topal seçildi. Ardından Meclis Başkan Vekilliği seçimine gidildi. Meclis 1. Başkanvekilliğine Osman Ayyıldız, Meclis 2. başkanvekilliğine ise Ercan Atasoy seçildi. Encümen üyeliklerine ise Vedat Ege ve Şehriban Karakış seçildi. Plan ve Bütçe Komisyon üyeliklerine ise Ahmet Karaoğlu, Mustafa Kıray, Atilla Milor, Vedat Ege ve Şehriban Karakış seçildi. İmar Komisyonu üyeliklerine ise Osman Ayyıldız, Burhan Çolak, Serdar Topal, Özlem Girgin Aydın ve Salih Bankoğlu seçildi. Sağlık Komisyonu üyeliklerine ise İbrahim Eray, Özlem Girgin Aydın, Mustafa Kıray, Kadir Karakaya ve Ahmet Turan Özdemir seçildi.
Komisyon seçimlerinin ardından 2010 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Rapor Belediye Yazı İşleri Müdürü Nalan Salan tarafından okundu. Raporun oylaması esnasında yasa gereği Belediye Başkanı Mümin Kamacı meclis başkanlığın görevini, Meclis 1. Başkanvekili Osman Ayyıldız’a bıraktı. Rapor AK Partili 3 meclis üyesinin ret oyuna karşılık oy çokluğuyla kabul edildi. Meclis Toplantısında ayrıca Denetim Komisyonun raporu oy birliğiyle kabul edildi. Ayrıca Fahri Çevre Müfettişliği görev ve çalışma yönetmeliği de meclisten oy birliğiyle geçti