Aydın Amatör Süper Ligi'nde mücadele eden Didim Belediyespor, ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Didim Belediyespor bu başarısı ile Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi.
2010-2011 sezonu Aydın Amatör Süper Ligi'nde, ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Didim Belediyespor, şampiyonluğuyla birlikte bir üst lig Bölgesel Amatör Lig'e yükselerek Amatör Süper Ligi'ne elveda dedi.
Evinde İsabeyli Şırlanspor'u ağırlayan Didim Belediyespor, karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak garantilediği şampiyonluk sevincini, Didim Atatürk Stadı'nda şampanya patlatarak taraftarıyla birlikte kutladı.
Didim Belediyespor Başkanı Vedat Ege, Didim Belediyespor takımının önceki yıllarda 3. Lige çıkmaya çok yaklaştığını, fakat son maçlarda şanssızlık yaşayarak Amatör ligde kaldığını söyledi. Ege, ''Biz Didimlilerle yola çıktık. Takımımız bu sezon ciddi bir trend yakaladı. Bu periyodik yükselişin ardından takım hak ettiği bir üst lige BAL Ligi'ne yükseldi. Emeği geçen tüm sporculara ve sporseverlere teşekkür ediyorum'' diye konuştu.
Didim Belediyespor Teknik Direktörü Ayhan Yıldız ise takımın sezon başından bu yana özveriyle çalıştığını belirterek, şampiyonluğu Didim halkına armağan etti ve önümüzdeki sezon BAL Ligi'nde de Didim'i en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.
Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı da takım sporcularını başarılarından dolayı kutlayarak, BAL Ligi'nde takımın en iyi konumda olabilmesi için belediye olarak destek olacaklarını söyledi. Başkan Kamacı, şehir stadını ve sosyal tesisleri Bölgesel Amatör Lig standartlarına getireceklerini kaydetti.