Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Niyazi Kocakaplan; Aydın Devlet Hastanesi"nin bir bölge hastanesi konumunda olduğunu ve 9 günlük Ramazan bayramı tatilinde müthiş bir değişim yarattıklarını belirtti.
Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Kocakaplan göreve geldikleri günden bu yana hızlı bir şekilde hizmet anlayışımızı değiştirerek Aydın Devlet Hastanesini daha modern bir hastane yapmak için açılımlar geliştirdiklerini belirterek “Göreve geldiğimiz günden bu yana Türkiye"nin en güzel ve modern polikinliklerini kurduk. Hasta müracaat gişelerini iki katına 4"ten 8"e çıkardık. Hastanemize gelen hastaların sorunlarının anında çözülmesi için hastanemiz bünyesinde halkla ilişkiler, gelen çocuklu hastalarımızın muayene olurken çocuklarını bırakacakları çocuk oyun salonu ve hastalarımızın bilgilendirilmesi için danışma kurduk. Hastalarımızın muayene olma sürelerini düzenledik. Yaşlı ve engelli hastalarımıza ayrı bir oturma yeri düzenleyerek hosteslik hizmeti vermeye başladık. Engelli ve 65 yaşının üzerindeki hastalarımız geliyor onlara ayrılan yerlerine oturuyorlar, engelli ve yaşlı hastalarımızın tüm hastane işleriyle hastanemiz bünyesinde görev yapan hosteslerimiz ilgileniyorlar. Görüntülü hasta bilgilendirme sistemi kurduk. Hastanemizde kaliteli ve çağdaş hizmet sunmamız için yüzde yüz bir değişim meydana getirdik. Hastanemizin bahçesini de yenileyerek havuzlu oturma alanları çoğaltılmış ferah bir hale getireceğiz ” dedi.
Türkiye`de sağlık sektörünün büyük bir değişim içinde olduğunu kaydeden Aydın devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Niyazi Kocakaplan, “Her şeyin başının sağlık olduğunu biliyoruz. Kaliteli hizmeti güler yüzle birleştirerek hastanemize gelen herkesin sağlıklı ve mutlu bir şekilde ayrılması temel hedefimizdir.” ifadelerini kullandı.