İnternete düşen gizli kamera görüntülerinde adı geçen MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez ve eski İstanbul İl Başkanı ve Milletvekili Adayı İhsan Barutçu’nun salonda bulunmadıkları gözlendi.
 
Milliyetçi Hareket Partisi’nin İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapmayı planladığı aday tanıtım toplantısında milletvekillerinin isimleri okunmadı. İnternete düşen gizli kamera görüntülerinde adı geçen MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez ve eski İstanbul İl Başkanı ve Milletvekili Adayı İhsan Barutçu’nun salonda bulunmamaları dikkat çekti. 
 
Toplantıda konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ülkücülüğün değerleriyle ve kabulleriyle bağdaşmayan kim varsa yanlarında asla duramayacağını söyledi. Bahçeli, "Özel hayatın sınırları içerisinde yer alsa da değerlerimizle, ilkelerimizle, inançlarımızla, ülkülerimizle bağdaşmayan tavır ve hareketleri tasvip etmemiz imkansızdır. Ahlaki zaafları bulunanlar, nefislerine teslim olanlar, akıllarını başlarına almalıdırlar. Ve aramızda yer bulamayacaklarını kesinlikle bilmelidirler." şeklinde konuştu. MHP Genel Başkanı konuşmasının ardından salondan ayrıldı.