Türk Sanat Müziği’nin üç dev ismi Muazzez Abacı, Adnan Şenses ve Bülent Ersoy önceki gece Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne aldı.

Etkileyici bir müzik performansı sergileyen ustalar, izleyicileri şarkıları ve sohbetleriyle mestetti. Ne var ki sahnede ve sonrasında birbirlerine iltifatlar yağdıran Ersoy, Şenses ve Abacı arasında yaşanan gerilim konser öncesinde deyim yerindeyse had safhadaydı.

Röportaj yapmak istemeyen sanatçılar, basının kulise girmesiyle mecburiyetten bir araya geldi.

‘TEK DEV VARMIŞ, APTAL’
Röportaj sırasında Bülent Ersoy ve Abacı hiç konuşmazken Adnan Şenses bir gazetecinin ‘İki çiçek bir böcek...’ ile başlayan sorusunu keserek “Böcek kim? O ne demek” diyerek kestirip attı.

Konsere çıkarken Abacı’nın “Tek dev varmış, aptal” diye mırıldanırken kime öfkelendiği de merak konusu oldu. Gerilimin Ersoy’un, Abacı’nın elinden mikrofonu aniden çekmesiyle başladığı öğrenildi.

Öte yandan Şenses’in de çok gergin ve sinirli olduğu dikkatlerden kaçmadı.

YOLUNMUŞ DEVEKUŞU
Programın finalinde sahnede Muazzez Abacı ve Bülent Ersoy şaka yollu atıştı. Abacı, Ersoy’un giydiği kıyafete bakarak “Devekuşu gibisin” deyince Ersoy, “Sen de öyle ama yolunmuş devekuşu” diye karşılık verdi.

Programdan sonra Adnan Şenses evinin yolunu tutarken Abacı ve Ersoy yaşanan tüm gerginlikleri unutarak aynı araçla Beşiktaş’taki Abiye adlı gece kulübünün yolunu tuttu.

İkilinin bu sırada birbirlerini yere göğe sığdıramayan ifadeler kullanması ise basın mensuplarını hayrete düşürdü.