Siyah - beyazlı yönetimin yeni sezon planlamasında daha tasarruflu bir transfer politikası izleyeceği vurgulandı. Teknik Direktör Mustafa Denizli"den gidecekler konusunda henüz bir rapor almayan Beşiktaş Yönetimi"nin pahalı yabancıları göndermeyi planladığı bildirildi.
Başkan Yıldırım Demirören bu tasarruf politikasının ilk adımı olarak Nobre"nin yıllık 2.5 milyon euroluk teklifini elinin tersiyle itti. Yönetimin Bobo"yu da satacağı öğrenildi.
Siyah - beyazlı kulübün bu politikayı izlemesinin arkasında ise Delgado"nun yıllık ücreti olduğu belirtildi. Beşiktaş"ın sezon başında Arjantinli oyuncuyla yıllık 2.1 milyon euroluk yeni bir sözleşme yapmasının takım içinde bütün dengeleri bozduğu vurgulandı. Nobre"den sonra Bobo"nun da Delgado ile aynı parayı isteyeceği, yönetimin ise bu nedenle Bobo"yu satış listesine koyacağı bildirildi.

Taktik prova
Kartal, ligin 26. haftasında sahasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün sabah yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde çalışan siyah-beyazlı oyuncular, koşu ve pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı. İdmana, milli takımlarda bulunan Rüştü, İbrahim Üzülmez, Tello ve Holosko"nun yanı sıra tedavilerine devam edilen İbrahim Toraman, Gökhan Zan ve Delgado katılmadı.

Yavru KartallarBeşiktaş"ın en formda oyuncusu Fabian Ernst, yeni doğan ikiz çocukları ile hasret giderdi. Ernst, Teknik Direktör Mustafa Denizli"nin verdiği 3 günlük izin döneminde Almanya"ya giderek çocuklarıyla bol bol vakit geçirdi. Doğumdan sonra bir kez gördüğü Elian ve Tristan ile çok güzel üç gün yaşayan Alman oyuncu ikizlerine Beşiktaş forması da giydirerek fotoğraf çektirdi.

MİLLİYET