TBMM, milletvekillerinin çalışmalara katılmalarıyla ilgili devam cetvelini hazırladı. Meclis'in en devamsız vekilleri CHP'li Fuaat Çay ve Ensar Öğüt oldu

TBMM Başkanlığı, Meclis çalışmalarına katılımla ilgili milletvekillerinin “karnesini” çıkardı. Devamsızlık cetveline göre, Genel Kurul yoklamasında en fazla 'yok' yazılan isim CHP Hatay Milletvekili Fuat Çay oldu. Çay, 1 Ocak-31 Mart 2008 tarihleri arasında 9 defa Genel Kurul yoklamasına katılmadı. Çay'ı 8 defa yoklamaya katılmayan CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin takip etti. TBMM Başkanlığı üç aylık periyotlar halinde milletvekillerinin Genel Kurul ve komisyon çalışmalarına devam çizelgelerini çıkartarak tüm milletvekillerine gönderdi.
“EN ÇALIŞKAN” VEKİLLER

En çalışkan milletvekilleri arasında AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ile CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl yer aldı. Çalışkan millletvekilleri arasında AK Parti'den Nurettin Akman, İstanbul milletvekili Alaattin Büyükkaya, Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Mahmut Durdu, Kilis Milletvekili Hasan Kara, Konya Milletvekili Kerim Özkul ile CHP'den Şahin Mengü, MHP'den Hamit Homriş ve Hasan Özdemir ile DSP'den Harun Öztürk bulunuyor.