Milyarder İtalyan turist hastalanınca, dev transatlantik Kuşadası"na geri döndü. Kuşadası"na bu sezon ikinci seferini yapan ve dünyanın en büyük turist gemilerinden biri olan Navigator Of The Seas isimli transatlantik, Kuşadası"ndan ayrıldıktan sonra yolculardan birinin rahatsızlanması üzerine 2 saat sonra Kuşadası"na geri dönmek zorunda kaldı.
Edinilen bilgiye göre, bu sezon Kuşadası"na ikinci kez gelen dünyanın en büyük gemisi Navigator Of The Seas, içindeki 3 bin 500 milyarder turist ile Kuşadası Limanı"na yanaştı. Efes Antik Kenti, Meryem Ana Evi ve Saint Jean Klisesi"ni gezen gezen turistler, alış veriş yaptıktan sonra gemiye döndü. Kuşadası"ndan demir alan dev transatlantik ile tura çıkan 87 yaşındaki Antonio Mattu isimli bir milyar İtalyan turist rahatsızlandı. Mide kanaması geçiren ve hayati tehlike yaşayan İtalyan turiste gemide yapılan müdahaleler yeterli olmayınca dev transatlantik bir saat önce ayrıldığı Kuşadası Limanı"na geri dönmek zorunda kaldı. Acil olarak Saydam Tıp Merkezi"ne kaldırılan 87 yaşındaki Antonio Mattu isimli İtalyan turist, buradaki ilk müdahalenin ardından ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi"ne kaldırıldı.
Bu arada, turistlerden birinin rahatsızlanması nedeniyle 3 bin 500 yolcusuyla Kuşadası"na geri dönen dev transatlantik, bir saatlik bekleyişin ardından limandan ayrılarak, Akdeniz turuna devam etti.