Söke ilçe merkezinde kurulan 11metrekarelik dev ekran, Demirköprü Meydanı'nı şenlendirdi. Söke şehiriçi toplu ulaşım araçlarına monte edilen ekranlar ile kent bilgi ekranı oluşturan ve vatandaşlarca “Dolmuş TV” olarak adlandırılan uygulama ile bir ilki başlatan Simge Ajans; bu kez yine bir başka ilk ile Sökelilere sürpriz yaşattı.
Büyük şehirler, alışveriş merkezleri ve hava alanlarında uygulanan dev ekran artık Söke'de. İlçemiz Köprübaşı mevkii Mutafoğlu Tekel Bayi üzerine kurulan 11 metrekarelik dev ekran Söke'nin en işlek meydanı Demirköprü'ye ayrı bir hava getirdi. Vatandaşlar tarafından montajı dahi ilgi ile takip edilen dev ekran faaliyete geçmesi ile çevreden geçen sürücü ve yayaların ilgi odağı oldu.
Söke'ye ilkleri yaşattıklarını ve benzer projelerin devamının geleceğini ifade eden Simge Ajans Sahibi Erkan Kaçar; “Yeniliklerin Söke'ye gelmesi için vatandaşlarımızın ilgisi bizim çok önemli. Söke'ye sunduğumuz her yeni hizmet vatandaşımızı olduğu kadar bizi de çok mutlu ediyor. İlçemize modern ve büyük bir şehir havası katacağına inandığımız dev ekran için bizi tebrik eden ve yanımızda olduklarını ifade eden herkese teşekkür ediyorum'' dedi.
Dev ekranın yayını ile ilgili bilgi veren Simge Ajans Müdürü Levent Tuncer ise; ''Gerek şehiriçi minibüslerinde, gerekse dev ekranda amacımız sadece reklam yayını değil. Söke halkını bilgilendirmeye yönelik günlük ihtiyaç duyabilecekleri hava durumu, nöbetçi eczane, kent haritası, kurumların duyuru ve ilanlarının yer aldığı "Kent Bilgi Ekranı" ile vatandaşımıza da faydalı olmayı hep ön planda tuttuk, bundan sonrada tutacağız. Sökeliler tarafından beğenileceğine inandığımız süpriz düşüncelerimiz var. Dev ekranın Söke"mize hayırlı olmasını diliyorum'' diye konuştu.