İFO İstanbul Fuar Hizmetleri A.Ş.’nin 01-04 Aralık tarihlerinde 13.’sünü düzenleyeceği, ARED (Açıkhava Reklamcıları Derneği) ve KOSGEB destekli SIGN İstanbul, bu yıl da reklam endüstrisinin uluslararası ölçekteki en büyük buluşma adresi olacak. Kurumsal iletişim uzmanlarından marka müdürlerine, satınalmacılardan pazarlama uzmanlarına kadar reklam, iletişim ve marketing ile ilgili tüm sektör profesyonellerini, açıkhava reklamcılığı alanındaki yeniliklerle tanıştıracak olan bu büyük organizasyon sadece Türkiye açısından değil Avrupa, Ortadoğu, Orta Asya, Kuzey Afrika ve Balkanları içine alan coğrafya için de büyük önem taşıyor.
 
Açıkhava Reklamcılığının ayrılmaz parçaları; tabelalar, reklam panoları, dijital baskı makineleri, mürekkepler, boyalar, folyolar, iç ve dış mekan malzemeleri, neon ve LED teknolojisi, uygulama teknikleri ve kullanım yerleri… Bu renkli dünya bu yıl da SIGN İstanbul’da sergileniyor! Geçtiğimiz yıl 62 ülkeden 18.456 profesyonel ziyaretçi ağırlayan ve 30 ülkeden 400 katılımcı firmaya ev sahipliği yapan, bu yıl ise 4 salona taşan SIGN İstanbul’a 20.000 profesyonel ziyaretçi bekleniyor.
 
İFO Fuarcılık, Açıkhava Reklamcılığı ve Perakende sektörlerini aynı çatı altında buluşturuyor!
 
Perakende ve açıkhava reklamcılığı gibi iki önemli sektörü, düzenlediği SIGN İstanbul ve Intershop İstanbul fuarları ile eş zamanlı olarak aynı çatı altında buluşturan İFO Fuarcılık, önemli bir organizasyonun altına imza atıyor. Bu sayede ziyaretçiler, bir tarafta reklam endüstrisine dair dış mekan uygulamaları, dijital baskı, serigrafi teknolojisi, tekstil baskı ve görsel iletişim gibi alanlardaki yeni ürün ve teknolojileri, diğer yanda  ise mağaza & market dekorasyonundan bilgi, yönetim ve güvenlik sistemlerine, tanıtım, pazarlama ve reklam uygulamalarından fuar stand ve kiosklarına kadar Perakendecilik sektörüne ilişkin tüm ürün ve hizmetleri yerinde görebilecek.
 
İFO Fuarcılık’ın geçtiğimiz aylarda, dünyanın önde gelen organizasyon firmalarından Londra merkezli İngiliz şirketi Tarsus Group ile gerçekleştirdiği ortaklık sayesinde global ölçekteki liderliği daha da öne çıkan SIGN İstanbul 2011 hakkında detaylı bilgi, fuara katılım ve online davetiye için www.signistanbul.com ve www.ifo.com.tr adreslerini ziyaret edebilir ya da (0212) 275 75 79 numaralı telefonu arayabilirsiniz