,2010 yılı kütlü pamuk sertifikasız 35 Kuruş, sertifikalı 42 Kuruş, yağlık ayçiçeği 23 Kuruş, dane mısır 4 Kuruş ve zeytinyağı 30 Kuruş olarak açıklandı.
Kütlü pamuk ve yağlık ayçiçeği 1 Nisan 2011, dane mısır 2 Mayıs 2011, zeytinyağı sıkım 3 Haziran 2011 ve zeytinyağı satışın ise 30 Eylül 2011 tarihlerinde İlçe Tarım Müdürlüklerinde başvuru işlemleri sona erecek. Yapılan açıklamada, belirlenen tarihlerden sonraki başvuruların ise kesinlikle kabul edilmeyeceği belirtildi.
Söke Ziraat Odası"ndan yapılan açıklamaya göre; prim başvuruları sırasında çiftçilerin 2010 yılı Çiftçi kayıt Sistemi (ÇKS)"ne girmiş olmaları gerektiği belirtildi. 2010 yılı pamuk prim başvuru sırasında gerekli evraklar şöyle; Yarım kapak karton dosya, Müstahsil makbuzu veya Fatura (Aslı ve fotokopisi), Borsa Tescil belgesi, Kimlik fotokopisi, Sertifikalı tohumluk faturası aslı ve sertifika fotokopisi (sertifikalı ekenler). 2010 yılı dane mısır ve yağlık ayçiçeği prim başvuru sırasında iseYarım kapak karton dosya, Müstahsil makbuzu veya Fatura (Aslı ve fotokopisi), Borsa Tescil belgesi, Kimlik fotokopisi”
Söke Ziraat Odası"ndan yapılan açıklamada, çiftçilerin biran önce ilçe tarım müdürlüğüne prim dosyalarını vermeleri, son başvuru tarihlerini unutmamaları istendi.