AYDINPOST ÖZEL-Genel Merkez'in Sadık Atay'ı işaret etmesinin ardından Halil Gönülcü çalışmaları devam ettiğini açıkladı.

Aydınpost"a önemli açıklamalarda bulunan potansiyel AKP İl Başkan adayı Halil Gönülcü, Cumartesi günü yapılacak kongre için liste çıkartıp çıkartmayacağının henüz netlik kazanmadığını açıkladı.

Gönülcü, “İlçe başkanlarıyla görüşeceğim, tek tek görüşmelerim devam ediyor. En güzel listeyi hazırlamaya çalışacağım. Listeyi hazırlarken de çıkıp çıkmama kararını henüz vermedim. Net kararımı Cuma günü vereceğim” dedi.

 

ANKARA"YA ÇAĞRILMAMASINA NE DEDİ?

Ankara'ya çağırılmamasını içine sindiremediğini ifade eden Halil Gönülcü, “Burada emeğe saygısızlık söz konusu. Neden çağrılmadığımı anlamış değilim. Ama en azından bana hor davranılsaydı bile, ben buna saygı duyardım. Yıllardır partiye hizmet ediyorum, böylesine bir yapılanmada hiçe sayılmamı doğru bulmadım. Ben halen daha içime sindirmiş değilim. Tepkim Başbakan'a karşı değil. Genel Merkez'in içersindeki başkan ve koordinatörler benim de fikrimi almış olsaydı saygı duyardım. Üzüldüm. Ben onların yaptığı tavrı sorgulamıyorum. Çağrılmış olsaydım keşke diyorum” diye konuştu.

 

SADIK ATAY"LA NE KONUŞTULAR?

“Bana çekil diyen de, çekilme diyen de olmadı” diyen Gönülcü, “Ben çalışmalarıma devam ediyorum. Kimse beni aramadı şu ana kadar. Ankara dönüşünde, Sadık Bey, benimle konuştu. Aydın'a ilk gelişinde görüştüğü insan oldum. Ben partinin başını eğdirecek bir hareket içinde olmadım. Dedi ki abi sen basın açıklaması yapmadın. Sen yaptın mı dedim. Birileri yaptı mı ki? Güner Gürgen yaptı dedi. Güner basın açıklaması yapmadı ki dedim. E, Ankara'ya sen gitmedin! Birileri gitti de ne oldu? Siz çağrıldınız ben çağrılmadım. Ben bu olayı hoş karşılamadım. İçime sindiremiyorum. Etrafımla konuşup istişare ettikten sonra kararımı vereceğim” şeklinde konuştu.

 

DESTEK SAYISI ARTIYOR!

Kendisine destek verenlerin sayısının hızla arttığını ifade eden Gönülcü, “Amacım birilerini karşıma almak değil. İlçelerden müthiş tepkiler alıyorum. Seni destekliyoruz derecesine tepkiler geliyor” dedi.

Gönülcü"nün bir iki gün içinde basın açıklaması yapması bekleniyor.