MUŞ'un Bulanık İlçesi'nde lise 3'üncü sınıf öğrecisi Hakan Demir (21), sevdiği kızdan karşılık alamayınca, derste arkadaşları ile öğretmenin gözleri önünde tabanca ile kendini vurdu.

Olay bugün saat 08.30'da Bulanık Lisesi 11/A sınıfında meydana geldi. Sınıf öğretmeni Sema Yılmaz'ın derse girmesinden sonra ayağa kalkan Hakan Demir, `Batsın bu dünya" diyerek çıkardığı tabanca ile karnına ateş etti. Öğretmen ve öğrencilerin şaşkın bakışları arasında kanlar içinde kalan Demir, ağır yaralı olarak önce Bulanık, ardından Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Bulanık'a bağlı Rüstem Gedik Köyü'nden olan Hakan Demir'in, babası Muhtar Nevzat Demir'e ait tabancayı gizlice alarak okula getirdiği belirlendi. Aynı okulda bir başka sınıftaki adı açıklanmayan kıza arkadaşlık teklifinde bulunan Hakan Demir'in, kızın teklifi kabul etmemesi üzerine bunalıma girip kendisini vurduğu belirtildi. Sınıf arkadaşı Bülent Güngör, "Hakan'ın bu sabah morali çok bozuktu. Sevdiğini söylediği kızın sınıfına gitti. Sanıyorum sevgisine karşılık göremeyince aniden kalktı ve tabancayı ateşledi" dedi.

Hakan Demir'in sağlık durumunun iyi olduğunu belirtilirken, Bulanık Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturmaya başlattı.