Didim Belediyesi başkanlık makamında düzenlenen törene Minikler, Küçükler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde dereceye giren sporcular katıldı.
Ödül töreninde konuşan Belediye Başkan Vekili Taner Küsmez “Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen bu tür sportif etkinliklerin amacı hem spor sevdirmek, hem de çocuklarımızı bu tür etkinliklerle kötü alışkanlıklardan kurtarmaktır” şeklinde konuştu.
Küsmez, ayrıca geleceğimiz oluşturan gençlerimizin çocuklarımızın bu tür etkinliklerde yer almasının kendisini de mutlu ettiğini söyleyerek, “Ailelerimizde çocuklarını bu tür etkinliklerde yalnız bırakmamalı ve destek olmalılar. Biz de Belediye olarak çocuklara spor sevdirmek ve onlara her türlü desteğe sağlamak için hazırız. Yeter ki sporun amaç ve ilkelerini yerinde uygulayarak ahlaklı bireyler olsunlar, Bizde her zaman onları yanında olmaya söz veriyoruz” ifadelerini kullandı.
Konuşmanın ardından Başkan Vekili Küsmez, 2. Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası"nda dereceye giren öğrencilere madalya ve ödüllerini verdi. Küsmez daha sonra öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.