SAMANDIRA Tesisleri, dün Fabio Bilica"dan gelen son haberle adeta yıkıldı. F.Bahçe"nin derbide sergileyeceği defansif futbolda önemli bir yeri olan Brezilyalı oyuncu, yüzde 90 ihtimalle Beşiktaş"a karşı forma giyemeyecek. Mide kasındaki 1. derece yırtık yüzünden haftanın ilk idmanlarına katılamayan ve önceki gün takımla çalışmalara başlayan Sambacı"nın özellikle kafa toplarına çıkarken ve vücudunu zorlaması gerektiği zamanlarda ağrısı olduğu öğrenildi.

TÜM bu gelişmelerin ardından Bilica için son kararın maç saatinde verileceği biliniyor.. Eğer Brezilyalı, Beşiktaş"a karşı oynamazsa, F.Bahçe önemli bir kalesini bozmuş olacak.. Çünkü Lugano-Bilica ikilisi birlikte oynadığında Kanarya"nın bileği bükülmüyor.


TEDBİR DENDİ AMA!
BU arada F.Bahçe"nin dünkü idmanına çıkmayan Bilica"nın "tedbir" olarak çalışmada yer almadığı açıklandı. Sakatlığı sebebiyle oynayıp oynamayacağı merak edilen Gökhan Gönül ise dün as takımla çalıştı.

"Ağrım var ama oynarım" ŞÜKRÜ Saracoğlu"da yarın F.Bahçe derbisine çıkacak olan Beşiktaş"ta İbrahim Toraman sakatlığıyla ilgili bilgi verdi, Yusuf Şimşek ise derbiyi kazanacaklarıın söyledi. İyileşen ve dün takımla birlikte çalışan Toraman, Lig TV"ye yaptığı açıklamada “Ağrım var ama takımla idmana katıldım. Şu anda iyiyim. Hocamız görev verirse oynarım” ifadesini kullandı. 29 yaşındaki oyuncu Alex"le ilgili bir soruya da “Her an oyunu etkileyecek bir oyuncu ama özel önlem alınmayacaktır. Fakat tabii ki hepimizin dikkat edeceği bir isim” değerlendirmesini yaptı.


YUSUF: KAZANACAĞIZ
YUSUF ise şunları söyledi: “Bu maç bizim için çok önemli. Hatta bu sezon oynayacağımız en önemli karşılaşma. Maçın deplasmanda olması bizim için çok da önemli değil. Çıkacağız, aslanlar gibi savaşıp, Kadıköy"den galibiyetle döneceğiz. Başka şansımız yok.”

Milliyet