Bu sezonu rafa kaldıran Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına Diyarbakırspor maçı sonrasında başlayacak. Teknik Direktör Mustafa Denizli, bu karşılaşmanın ardından Başkan Yıldırım Demirören ile görüşüp, raporunu sunacak. Demirören de bu doğrultuda harekete geçecek.
Ancak en büyük sorun, mali yönden yaşanan sıkıntı... Bir yandan takıma ödeme yapılmaması, diğer yandan takımdan gönderilmesi düşünülen yabancılara verilecek para, bunun dışında da transfer yapmak için gerekli olan nakit, siyah-beyazlıların elini kolunu bağlıyor.
Yönetim kurulu tarafından futbolculara verilen senetlerin hâlâ ödenmediği ve oyuncuların bu paralar için Teknik Direktör Mustafa Denizli"nin kapısını sürekli aşındırdıkları öğrenildi. Denizli"nin konuyu yönetime götüreceği ve bir an önce parasal soruna çare bulunmasını isteyeceği belirtildi.
Bu arada Mustafa hocanın ikinci kaleci olarak düşündüğü Hakan Arıkan"ın Galatasaray ile anlaştığı öğrenildi. Dün tesislere giden Beşiktaşlı yöneticilerin ise Hakan Arıkan ile sözleşmesini uzatmak için görüştükleri ancak olumlu yanıt alamadıkları bildirildi.
Serdar Özkan ile de bağlarını koparacak olan Kartal"da, Mustafa hocanın istikrarlı olmaması nedeniyle Interli Quaresma"ya da sıcak bakmadığı vurgulandı.
Dünkü antrenmanda konuşan Denizli, geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu olarak, bu sezon kendilerini başarısız sayıp saymadıkları sorusuna, “Evet, sayabiliriz” yanıtını verdi. Mustafa hoca, gelecek sezonun kamp programıyla ilgili olarak da şunları söyledi: “Şu anda bunu yapmak mümkün değil. Puan durumundaki yerimize göre 15 Temmuz veya 29 Temmuz"da ilk Avrupa maçları oynanacak. Bunlar netleştikten sonra kamp programı yapabiliriz.”

Milliyet