Sağlık sorunları sebebiyle Beşiktaş'ın teknik direktörlük görevinden ayrılması gündeme gelen Mustafa Denizli, yarın basın mensuplarının karşısına çıkacak.

Denizli'nin, düzenleyeceği basın toplantısıyla son iki gündür kendisi hakkında yapılan spekülasyonlara cevap vermesi ve Siyah-beyazlı takımdan ayrılacağını açıklaması bekleniyor. Basın toplantısının yeri ve saatinin ise ilerleyen saatlerde belli olacağı ifade edildi.

Beşiktaş"tan İMKB'ye “Mustafa Denizli” açıklaması
Beşiktaş"ta, Teknik Direktör Mustafa Denizli"nin halen görevini sürdürdüğü, ancak sağlık problemlerindeki gelişmelere göre, göreve devam edip edemeyeceği konusunun yeniden görüşüleceği İMKB"ye bildirildi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş"den, İMKB"ye gönderilen açıklamada, son günlerde basında, Mustafa Denizli"nin görevinden ayrıldığı ve yerine Alman Teknik Direktör Bernd Schuster ile görüşmeler yapıldığına ilişkin haberler yer aldığı belirtilerek, şöyle denildi:
“Teknik direktörümüz Mustafa Denizli halen görevindedir, ancak kendisinin sağlık problemlerindeki gelişmelere göre, göreve devam edip edemeyeceği konusunda yönetim kurulumuz ile teknik direktörümüz önümüzdeki günlerde yeniden görüşecektir. Bununla birlikte, şirketimiz ile haberlerde adı geçen Bernd Schuster arasında şu ana kadar herhangi bir görüşme olmamıştır.”

DHA