Tecrübeli teknik adamın beklenmedik performansı, Beşiktaşlı yöneticilerin kafasında soru işaretleri uyandırdı. Yönetimde “Ertuğrul Sağlam'ı gönderip, Mustafa Denizli'yi almakla hata mı yaptık” tartışması başladı. Beşiktaş camiasında 10 maçta 12 puan kaybeden Denizli'ye duyulan güven azaldı.

G.Saray yenilgisi, Mustafa Denizli'yi göreve getirirken çok umutlu olan Beşiktaşlı yöneticilerin kafasını karıştırdı. Tecrübeli teknik adamdan takımı şampiyonluğa taşımasını uman yöneticiler arasında, “Ertuğrul Sağlam'ı gönderip, Mustafa Denizli'yi getirmekle yanlış mı yaptık?' tartışması başladı. Bazı yöneticiler bu düşüncelerini yüksek sesle dile getirirken Başkan Yıldırım Demirören'in takımın futbolundan memnun olduğunu söylediği ve “Hakemler şampiyon olmamızı istemiyor. Mustafa Hoca'nın başarısızlıkta bir kabahati yok' diyerek Denizli'ye arka çıktığı öğrenildi. Beşiktaş camiasının da tecrübeli çalıştırıcıya güveni azaldı. Taraftarlar 10 maçta 16 puan kaybeden Mustafa Denizli'ye eskisi kadar sıcak bakmamaya başladı.

SABIRLAR TAŞTI

Göreve geldiğinde ilk yarı sonunda ilk 3'te ligi tamamlamaları halinde hedefe ulaşacaklarını söyleyen Denizli, hesaplar tutmayınca iddiasını 26. haftaya erteledi. Sağlam ile ilk 6 haftada 14 puan toplayan siyah-beyazlılar, Denizli ile sonraki 10 haftalık dönemde yine 14 puan alıp, 16 puan kaybederek kötü görüntü sergiledi. Kötü gidişat üzerine Beşiktaş taraftarları, '26. hafta sonunda yeni sezon için mi hazırlıklara başlayacağız?' diyerek endişelerini dile getirmeye başladılar. Denizli'nin her başarısızlıktan sonra hedefleri ertelemesi ve buna yönetimden herhangi bir tepki verilmemesi de şaşkınlıkla karşılanıyor. Bu arada Başkan Yıldırım Demirören'le, Denizli'nin biraraya gelip, gelinen noktayı konuşacakları belirtildi.


Sağlam'ı arattı

Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli, başkan Yıldırım Demirören döneminin en başarısız çalıştırıcısı oldu. Demirören, başkanlığında geçen 4,5 yılı aşkın sürede Vicente Del Bosque, Rıza Çalımbay, Jean Tigana, Ertuğrul Sağlam ve Mustafa Denizli'yi takımın başına getirdi. Beşiktaş bu dönemde en yüksek puan ortalamasını, 2.1'le Sağlam'la yakaladı. Sağlam'ın yerine göreve gelen Denizli ise 1.4'le en başarısız teknik adam oldu.


Ucuz kurtuldu!

Tatilini geçirmek için ailesiyle Uludağ'a giden Beşiktaşlı futbolcu Ali Tandoğan'ın kullandığı cip, oteller bölgesine giderken yoldan çıkarak ağaca çarptı. Ali Tandoğan ile araçta bulunan eşi, kızı ve annesi kazadan yara almadan kurtuldular.


İtalya'da tedavi

Delgado ve İbrahim Toraman tedavi için İtalya'ya gitti. Bologna'da sağ dizindeki ağrıların giderilmesi için kontrolden geçeceğini belirten Delgado, 'Umarım kısa süre içinde takıma dönerim” dedi. Toraman'ı da İnter'in doktoru kontrol edecek.