Denizli"nin tek santrfor adayı ile anlaşmak için Paris"e giden başkan Demirören, Çeşme"den gelen “Saha için "sakat" diyorlar. Ben vazgeçtim. Golcü transferi yapmak için bir süre daha bekleyelim” mesajıyla şoka girdi
BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli hem yönetimi hem de camiayı şaşırtmaya devam ediyor. Psikolojik yorgunluk sebebiyle şampiyon olarak tamamladığı sezonun ardından görevi bırakacağını açıklayan Denizli yönetimi şoka sokmuştu. Ligin son 3 ayında uyku ilaçlarıyla yatabildiğini söyleyen Denizli, şampiyonluk sonrası ağabeyinin ölüm yıldönümünü bile karıştırdığını belirterek “Çok yoruldum... Görevden ayrılıyorum. Bunun maddiyatla hiçbir ilgisi yok” diyerek içinde bulunduğu durumu açıklamıştı.

DENİZLİ"DEN "U" DÖNÜŞÜ

FAKAT sonra memleketi Çeşme"de tatil yapıp dinlenince kararından vazgeçmiş, tekrar kendisini bir yıl daha Beşiktaş"a bağlayan sözleşme için söz vermişti. Mustafa Denizli"nin bu hareketleri şaşkınlıkla izlenirken transferde sergilediği tavır yönetimi iyice endişeye soktu. Yönetimden sadece Everton"da forma giyen Luis Saha"nın transfer edilmesini isteyen, başka hiçbir oyuncunun onun istediği özelliklere sahip olmadığını söyleyen Denizli"nin son kararı yöneticileri ters köşeye yatırdı.

"ACELE ETMEYELİM"

ÇÜNKÜ Beşiktaş yönetimi Saha ile her konuda anlaşmış, detayları tamamlayıp imza aşamasına gelmeyi planlıyordu. Fakat dün Beşiktaşlı yöneticilerle telefonda görüşen Denizli, tüm çalışmaları çöpe attırdı. Mustafa Hoca karar değiştirmiş, telefonda “Saha sakatmış... Onu almayalım” diyordu. “Peki hocam kimi alalım?” diye soran yöneticiler bir kez daha şaşırıyorlardı. Çünkü Mustafa Denizli “Şimdilik kimseyi almayalım. Biraz daha bekleyelim. Bakalım piyasaya kimler çıkacak?” şeklinde konuşuyor, Şampiyonlar Ligi sezonu öncesi takıma fazla takviye istemiyordu.

MUSTAFA Denizli"nin bu hareketleri camiada şaşkınlık yaratırken herkes sezonun nasıl başlayıp nasıl biteceğini tartışmaya koyuldu. Yöneticiler bu gelişmelerden sonra Denizli"nin takımı nasıl hazırlayacağını merakla bekliyorlar. Taraftarlar ise iki kupalı sezonun ardından M.Topuz skandalıyla sarsılan Beşiktaş"ın yeni transferlerle morallenmesini ve zorlu yarışta rakiplerinin arkasında kalmamasını istiyor. VATAN