Fener yenilgisiyle sarsılan Beşiktaşlı oyuncular, tesislerde de Mustafa Denizli"nin sözleriyle ikinci bir şok yaşadı: “Ben kariyerimi ortaya koydum. Şampiyon olamazsak sizleri bırakıyorum.”

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş"ta şok üstüne şok yaşanıyor. Önceki gün Fener"e yenilen ve büyük yara alan Kartal"da ikinci bir şok da teknik direktör Mustafa Denizli"nin tesislerdeki toplantısında yaşandı. Saat 24.00"e doğru tesislere giden siyah-beyazlı kafile, her zaman olduğu gibi yemek salonuna geçerken hocaları Denizli"nin, sesiyle irkildi. Maçlar sonrası sürekli tesislerde toplantı yapan ancak bunu yemek sonralarına bırakan tecrübeli hoca bu kez fikir değiştirip toplantısını yemek öncesi yapma kararı aldı. Oyuncular üzgün ve moralsiz bir biçimde Mustafa Denizli"nin fırça toplantısını yapacağını sanırken, şok sözlerle karşılaştılar.

"SİZE HİÇ YAKIŞMADI"

Toplantıya “Arkadaşlar size fazla bir şey söylemeyeceğim. Ancak bu futbol size yakışmadı. Böyle bir oyun ve skor beklemiyordum. Hep söyledim favori olmak önemli değil. Fenerbahçe büyük camia değişik hazırlanacaklar diye. Maalesef söylediklerimin doğru çıkmasına üzgünüm” sözleriyle başlayan Denizli asıl bombayı patlattı: "Başkanımızla görüştüm. Şu an için Beşiktaş"tayım. Seneye de burada olacaktım ancak 4 maçta kötü sonuçlar alır ve şampiyon olamazsak ben yokum. Kariyerimi ortaya koydum. Bunu böyle bilin."

Oyuncular bu sözlerle adeta donup kalırken, Mustafa hocanın böylesine kritik bir dönem öncesinde yaptığı bu hayati açıklamaları, yeni bir motivasyon unsuru olarak da yorumlandı.

Demirören sessiz kaldı

Daha önce Beşiktaş"ı bırakmayacağını söyleyen ve buna göre gelecek sezonun planını yapan Mustafa hocanın, bu kararını başkan Yıldırım Demirören"e de ilettiği ve Demirören"in de şaşırdığı ve sessiz kaldığı öğrenildi. Beşiktaş şampiyon olursa Denizli, ile yeniden sözleşme yenilenecek.