Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli"nin, Ricardo Quaresma"dan sonra Yıldıray Baştürk"ü de veto ederek, River Plate"te forma giyen Arjantinli 10 numara Buonanotte"nin kadroya dahil edilmesini istediği öğrenildi.

MİLLİYET'in haberine göre, ameliyat olan Matias Delgado"nun sözleşmesini askıya alarak yeni bir 10 numara transferi yapmayı planlayan Beşiktaş"ta Teknik Direktör Mustafa Denizli"nin Arjantinli Diego Buonanotte"yi istediği ortaya çıktı.

Siyah-beyazlı kulübe menajerlerin teklif ettiği Portekizli yıldız Ricardo Quaresma"yı, kanat oyuncusu olduğu için veto eden Denizli"nin, yöneticilerin önerdiği Yıldıray Baştürk"ü de son yıllarda yaşadığı uzun süreli sakatlıklar yüzünden istemediği bildirildi.

Quaresma"dan sonra Yıldıray"a da karşı çıkan tecrübeli teknik adam›n hedefindeki 10 numaranın River Plate"te forma giyen Diego Buonanotte olduğu vurgulandı.

İki ciddi sorun var

Mustafa Denizli"nin, Arjantin U-21 Milli Takımı"nda da görev yapan genç yıldızı ısrarla kadrosunda görmek istediği ve bu konuda siyah-beyazlı yöneticilerle görüştüğü öğrenildi.

Delgado"nun sözleşmesini dondurmak için garanti parasının tamamını istemesi ve gözden çıkarılan Zapotocny"ye kulüp bulunamaması ise yönetimin elini kolunu bağladı.

Kontenjanda İtalyan savunmacı Mateo Ferrari"ye yer açmak için Çek futbolcuyu göndermek zorunda olan siyah-beyazlıların, kaptan Delgado"yu da ikna ederek Buonanotte transferini bitirmek istedikleri kaydedildi.