DENİZLİ, KONGRE ÖNCESİ DEMİRÖREN"İN KAPISINI ÇALDI VE EKLEDİ:

Seçim sürecinde başkanla yaptığı görüşmede “Siz kaybederseniz etik olarak devam etmem doğru olmaz. İstifamı sunarım” diyen Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Demirören"in zaferiyle görevde kaldı

Beşiktaş"ta Yıldırım Demirören"in genel kuruldan güvenoyu almasının, teknik direktör Mustafa Denizli"yi de istifanın eşiğinden döndürdüğü ortaya çıktı. Geçirdiği operasyon nedeniyle kısa bir süre takımdan uzak kalacağı açıklanan Denizli, seçim öncesi başkan Demirören"le bir görüşme yaptı.

"NORMAL OLAN BU"

Demirören"e “Beni Beşiktaş"ın başına siz getirdiniz” diyerek söze giren tecrübeli teknik adamın, “Başkan, eğer kongreyi kaybederseniz etik olarak benim devam etmem uygun olmaz. O nedenle Sayın Murat Aksu kazanırsa ben de kendisine istifamı sunarım. Hem Sayın Aksu rahat hareket eder hem de ben normal olanı yapmış olurum” ifadesini kullandığı öğrenildi.

"KAZANACAĞIM HOCAM"

Görüşmede, geçtiğimiz sezon takıma çifte kupa kazandıran Denizli"nin bu sözlerini sakin bir şekilde dinleyen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören"in ise “Hocam sen merak etme. Kendime güveniyorum. Hayırlısıyla ben kazanacağım. Ama aksi bir durum olursa da fevri hareket etme. Bu takımın sana ihtiyacı var” karşılığını verdiği belirtildi. Ancak hafta sonunda yapılan genel kurulun mevcut başkan Yıldırım Demirören"in galibiyetiyle kapanması, Mustafa Denizli için “Göreve devam” anlamına geldi.