İmza töreninde unutulan sözleşme detayları için Demirören, “Sana 1 lira yazacağım hocam” derken tecrübeli teknik adama 2.5 milyon Euro verilecek. Mustafa hoca ise “İlk günkü kadar olmasa da çok heyecanlıyım. Yorgunluğumu attım” şeklinde konuştu

BEŞİKTAŞ, daha önce sözleşme uzatmak için prensipte anlaştığı Mustafa Denizli ile 1 yıllığına daha nikâh tazeledi... Nevzat Demir Tesisleri"nde yapılan törende ise Denizli"nin boş kağıda imza atması dikkat çekti. Yıllık 2.5 milyon Euro alacak olan Denizli için yapılan törende mali işlerden sorumlu yönetici Ertunç Soğancıoğlu"nun masaya koyduğu sözleşmenin doldurulmamış olması hem gülüşmelere, hem de gerginliğe yol açtı. Demirören, Soğancıoğlu"nun hatasını gülümseyerek toparlarken toplantıda Denizli ve Demirören"den ilginç açıklamalar geldi. İşte o sözler:

MUSTAFA DENİZLİ:

“YOĞUN bir sezonu geride bıraktık. Benim o gün dile getirdiğim yorgunluk, futbol yorgunluğu değildi. Yönetime ve sizlere defalarca açıklamaya çalıştım. Benim Beşiktaş"a ilk imza attığım gün çok mutlu bir günümdü. Bugün o mutluluğun devam ettiği gündür. Camianın gösterdiği desteğe layık olmaya çalışıyorduk ve sonunda bunu başardık. .

İKİ TRANSFER OLABİLİR

FUTBOLCULARLA ilgili görüşlerimi yönetim kuruluna bildirdim. Özellikle takımda kalmasını istemediğim bir oyuncu yok. Şu anda herhangi bir yabancı oyuncu transferi olabilirliği üzerinde çalışmamız var. Türkiye"deki genç oyuncuları takımımıza kazandırdık. Aramıza atılacak oyuncular da olacak. Şartlar, kulübümüz ve futbolcumuz lehine gelişirse bir veya iki transfer olabilir.

"NİHAT"A ÇOK SEVİNDİM"

NİHAT"IN ilk aşamada gelmemesine üzülmüştüm. Bizim için, camia için çok önemli bir oyuncu ve kişilik. Onunla birlikte olmak benim için memnuniyet verici bir çalışma olacak. Camianın yabancısı olmadığını herkes biliyor. Kişiliği oturmuş ve çok profesyonel. Beklentilere yanıt verecek bir oyuncu.”

YILDIRIM DEMİRÖREN:

“HOCAMIZLA ilgili maalesef hepimizi üzen bir yorum yapıldı. Sadece dinlenmek için izin istediği bir ortamda, hocamızın maddi değerler için böyle bir pazarlık yaptığını vurgulayanlar bizi çok üzdü. İki kupa kaldırmış bir hocanın dinlenmek istemesi en doğal hakkı. Denizli hep ”Yönetim ne takdir ederse, ben Beşiktaş"ta kalacağım, Beşiktaşımız"la birlikte daha çok başarılara imza atacağım“ demiştir.

"İKİ KAPTANIMIZ BELLİ"

BEŞİKTAŞLILIK herkese sahip olmuyor. Beşiktaş"ta oynamak da herkese nasip olmaz. Sadece transfer yaparak şampiyon da olunmaz. Sahadaki oyunla şampiyonluk geliyor. Kalbiyle, gönlüyle hak edenler, geri gelip oynuyorlar. G.Antep"ten İsmail, Karşıyaka"dan genç Rıdvan"ı transfer ettik. Fink"i daha önce almıştık. Ayrıca Erhan"ı kadroya dahil ettik. Çalışmalarımız devam ediyor. Zamanımız var. İnceleyerek, dikkat ederek transferi gerçekleştirmek istiyoruz. Beşiktaş"ta kaptanlık konusu sorun olmaz. İki kaptanımız var. Delgado birinci ve Nobre ikinci kaptandır.”

Beşiktaş, Mustafa Denizli ile 1 yıllık nikâh tazeledi, çifte kupalı hoca "bembeyaz" mukaveleyi imzaladı

Törende güldüren diyaloglar

Demirören: Lan boş sayfa getirmişsin.

Soğancıoğlu: Doğrusu burda başkanım...

Demirören: Nerde sözleşmeler oğlum (Kızgın şekilde), aman haa!

Demirören: Ben hayatta boşa imza atmam... Hocam buyur sana hediye ediyorum.

Demirören: (Soğancıoğlu"na dönerek) Böyle saçmalık olur mu?

Demirören: (Denizli"ye dönerek) Bu tam birbirimize güveni gösteriyor hocam. Yalnız buraya bir lira yazacağım hocam...