İnönü Stadı'nda oynanan ve Rus ekibinin 2-1 kazandığı karşılaşmada takımı 9 defans ağırlıklı futbolcu ile oynattığı için ağır bir dille eleştirilen tecrübeli teknik adam, Manisaspor deplasmanında çift forvetli oyun kurgusuna dönecek. Mustafa Denizli, Manisaspor karşılaşması öncesi yapılan taktik çalışmalarda ileri uçta görev verdiği Bobo'nun yanında Nihat Kahveci'yi oynatıyor. Şilili Tello'yu da forvet arkası olarak kullanan Beşiktaş çalıştırıcısı, buna karşılık savunma bloğunu bozmadı. Defansın solunda İsmail Köybaşı'nı oynatan tecrübeli teknik adam, forvette görevlendirdiği Tello, Bobo ve Nihat'tan her pozisyonda şut atmalarını istedi.

KULAKLARINIZI TIKAYIN

Mustafa Denizli'nin geçen hafta İnönü Stadı'nda Diyarbakırspor'la golsüz berabere kalarak uğradığı eleştirilere bol gollü bir galibiyetle cevap vermeyi planladığı belirtildi. İdman sırasında futbolcularıyla konuşan Beşiktaş çalıştırıcısı son iki maçta yaşanan kayıplar nedeniyle üzerlerine gelinmesinin normal olduğunu söyleyerek, “Eleştirilere kulaklarınızı tıkayın. Geçen yıl da bizi eleştiren çok olmuştu. İki kupayı alınca göklere çıkarıldık. Yine aynısı olacak” dediği ifade edildi. Tecrübeli teknik adam Manisa'da ilk on birde oynatmayı düşündüğü Nihat'la da özel bir görüşme yaptı. Denizli'nin tecrübeli futbolcuya kendisinden çok memnun olduğunu, hakkında yapılan eleştirilere aldırmamasını söylediği belirtildi.

Toraman ve Serdar korkuttu

Beşiktaş'ın dünkü idmanına tedavilerine devam edilen Holosko, Hakan, Batuhan, Rüştü, sağ ayak bileğinde ağrısı bulunan Tello ile belindeki problemi süren Yusuf katılmadı. Çift kale maçta sağ ayak bileğini burkan Serdar Özkan'la, kırık olan burnuna top çarpan İbrahim Toraman idmanı yarıda bıraktı. İki futbolcunun da durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Tabata G.Antep'e kiralık veriliyor

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in 21 Ocak'taki genel kurul öncesi camiadan gelecek tepkilerin önüne geçmek için Tabata'yı başka kulübe kiralık olarak vermeyi düşündüğü öğrenildi. Brezilyalı futbolcuya Eskişehirspor'u çalıştıran Rıza Çalımbay'ın da talip olduğu, ancak Demirören'in kendisini transfer ettiği Gaziantepspor'a kiralık olarak vermek üzere görüşmeler yaptığı ileri sürüldü. Bu arada Teknik direktör Mustafa Denizli'nin de Tello hakkında verdiği raporda "Değerini bulduğunda satabilirsiniz" yazdığı belirtildi./yeni şafak