Yeni sezon hazırlıkarını sürdüren Beşiktaş'a Arjantinli kaptanı Matias Delgado'dan şok bir haber geldi. Tecrübeli futbolcu kasındaki ağrılar nedeniyle ameliyat olacak ve yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacak.

Delgado'nun bir süredir kasığında oluşan ağrılar sebebiyle sıkıntı yaşadığı ve ameliyat olarak bu ağrılardan kurtulmak istediği gündeme gelmişti. Bu isteğini yaklaşık 10 gün önce teknik heyete bildiren Delgado'nun ilk kontrolleri sonrası siyah-beyazlı kulübün sağlık heyeti tarafından ameliyat olmasına gerek duyulmadığı açıklanmıştı.

Ancak yeni sezon hazırlıklarına 29 Haziran'da başlayan Beşiktaş'ta Arjantinli futbolcu antrenmanlara katılmamış ve moralinin oldukça bozuk olduğu gözlenmişti.

7 TEMMUZ'DA AMELİYAT OLACAK

Arjantinli futbolcunun karın kasları ve kasıklarında yaşadığı sakatlık nedeniyle 7 Temmuz Salı günü İspanya'da ameliyat olacağı ve uzun bir süre sahalardan ayrı kalacağı bildirildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli de, siyah-beyazlı takımın sabah antrenmanı sırasında basın mensuplarıyla konuyla ilgili olarak sohbet ederken, Delgado'nun eksikliğinin nasıl giderileceği yolundaki bir soru üzerine, ''Ya yeni bir yol bulacağız ya da yeni bir yol yapacağız'' dedi.

Öte yandan Denizli, İstanbul'da oynamayı planladıkları hazırlık maçı için İtalya'nın Catania takımıyla görüşmelerini sürdürdüklerini belirtti.

Mustafa Denizli, 3 gurbetçi futbolcuyla ilgilendiklerini ifade ederek, ''Bunların içinde en çok ilgilendiğimiz ve geçen yıl Almanya İkinci Ligi'nde yılın futbolcusu seçilen Ömer Toprak, talihsiz bir trafik kazası geçirdi. Diğer 2 futbolcudan birinin fiyatı yükseldi, diğeri ise önümüzdeki günlerde gelebilir'' şeklinde konuştu. - milliyet