Ziraat Odası Meclis Başkanı İyigün Carlat başkanlığında toplanan meclis toplantısına katılan DenizBank Nazilli Şubesi, konu ile ilgili bir bilgilendirmelerde bulundu. Nazilli Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü ve çok sayıda meclis üyesi ve oda yönetim kurulu üyesinin katıldığı bilgilendirme toplantısının ardından Banka Müdürü Levent Çalışkan ve Oda Başkanı Necdet İzgü protokol imzaladı.
Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ve sektöre sunduğu yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında birinci sıraya yerleşen DenizBank, Türk tarımının modernizasyonuna destek vermek, tarımsal üretimde verimliliği ve çiftçimizin dünya arenasındaki rekabetçi gücünü artırmak hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, Nazilli Ziraat Odası ile bir işbirliği protokolüne imza atan DenizBank, Nazilli Ziraat Odası üyelerine Üretici Kart tahsis ediyor.

“YENİ ÜRÜN VE HİZMETLERDEN YARARLANABİLECEKLER”

Nazilli Ziraat Odası üyeleri DenizBank’ın sunduğu tüm finansal hizmetlerin yanı sıra, Üretici Kart ile tüm tarımsal ihtiyaçlarını anlaşmalı işyerlerinden alışveriş yaparak karşılama imkanına sahip olacaklarını ifade eden DenizBank Nazilli Şube Müdürü Levent Çalışkan; “DenizBank olarak tarımın ülke ekonomimize katkısının bilincindeyiz ve üreticinin zor günlerinde de yanındayız. İmzaladığımız bu protokol ile Nazilli Ziraat Odası üyesi çiftçileri de DenizBank’ın üreticiye sunduğu tüm yeni ürün ve hizmetlerden yararlanabilecekler. DenizBank Üretici Kart ile uygun kredi koşullarında ödemelerini yılda bir kez hasat zamanına göre belirleyebilecek; mazot, gübre, yem, tarım ilacı gibi tüm tarımsal ihtiyaçlarını karşılayabilecekler” dedi.

“KİŞİYE ÖZEL İMKANLAR SAĞLANACAK”

Dünyada bir ilk olan ‘Üretici Kart’ hakkında bilgiler sunan Çalışkan; “Çiftçiler Üretici Kartlarını; mazot, gübre,yem, tarım ilacı, yedek parça gibi tüm tarımsal ihtiyaçları için üye işyerlerinden alışveriş yaparak veya DenizBank Şubeleri ile tüm ATM’lerden nakit çekerek kullanabilirler. Geri ödemeler DenizBank’ın tüm tarım kredilerinde olduğu gibi ürünün hasat tarihinde yapılabilir. Nakit taşıma riskini ortadan kaldırır. Erken ödeme imkanı sunar ve Anlaşmalı işyerlerinde kampanyalı alışveriş imkanı sağlar” dedi.
DenizBank yetkililerinin ziyaret ederek hem bilgilendirme hem de protokol imzaladığı Ziraat Odası Meclis toplantısında bulunan meclis üyelerinin isteklerini dinleyen banka yetkilileri herkesi bir kahve içmek için de olsa bankaya uğramalarını ve kişiye özel imkanları öğrenmelerini istedi. 

 

Aydınpost'u Twitter üzerinden takip etmek için tıklayın!