Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ve sektöre sunduğu yenilikçi ürünler ile tarım sektörüne en büyük yatırımı yapan özel banka konumundaki DenizBank, Türkiye’nin her bölgesindeki üreticileri elindeki tüm imkânları kullanarak desteklemeye devam ediyor. Banka, Türk tarımının modernizasyonuna destek vermek, tarımsal üretimde verimliliği ve çiftçimizin dünya arenasındaki rekabetçi gücünü artırmak hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

DenizBank bu kapsamda düzenlenen iftar yemeğinde Aydın bölgesindeki tarım sektöründe ileri gelenleriyle bir araya geldi. Etkinlik DenizBankBatı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan,Batı Anadolu Krediler Bölge Müdürü Osman Korkmaz, Batı Anadolu Kobi ve Tarım Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Asuman Köseoğlu, Aydın Şube Müdürü Mücahit Erikçi ,Aydın Bulvar Şube Müdürü İsmail Akbağ, İncirliova Şube Müdürü Selda Atay, Germencik Şube MüdürüAyşe Özerkaya, Çine Şube Müdürü Tuncay Üşenmez, Ziraat odası başkanları ve çok sayıda üreticinin katılımı ile gerçekleşti.

DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, verdikleri iftar yemeğine ilişkin yaptığı değerlendirmede tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdükleri yoğun faaliyetler ve sektöre sundukları yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında 1. sırada olduklarına dikkat çekti. Üreticilerin her zaman yanında olduklarını ve bundan sonrada olmaya devam edeceklerini belirten Orhan, “İftar yemeklerimizle tarım sektörünün karar vericileriyle birlikte olmaktan mutluyuz. DenizBank, tarım sektörüne aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olarak bakıyor. İftar yemeklerimizin geleneksel hale gelmesinin mutluluğunu yaşıyoruz, önümüzdeki yıllarda da bunu devam ettireceğiz. Tarımsal üreticilerimizden iyi hizmeti verebilmek tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png