Aqua Fantasy Hotel"in Selçuk İlçesi Halk Eğitim müdürlüğü ile birlikte düzenlediği İngilizce ağırlıklı otelcilik kurslarını başarı ile bitiren 140 kursiyer, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.
Kuşadası-Selçuk ilçe sınırındaki Türkiye"nin en büyük yatak kapasitesine sahip Aqua Fantasy"de düzenlenen sertifika dağıtım törenine, Selçuk Kaymakamı Aziz İnci, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Aykut Gürses, İlçe Emniyet Müdürü İlhan Özkaya, İzmir Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve Halk Eğitim Başkanı Adnan Atakav, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek ve Aqua Fantasy Yönetim Kurulu Başkanı Rumi Doğay katıldı.
Otelcilik mesleğine başlamak isteyen veya başlayıp da eğitimini alamamış kursiyerlere sertifikalarının verilmesi sırasında konuşan Selçuk Kaymakamı Aziz İnci kursun, özel sektör devlet işbirliği ile oluştuğunu belirterek, “Bu belgeleri alanlar diğer arkadaşlarına oranla daha fazla bilgi birikimine ve böylece daha fazla sorumluluğa sahip oluyorlar. Şimdi öğrendiklerinizle kendinizi geliştirecek, diğer yandan da yanınızda çalışanları eğiteceksiniz. İftiharla söylüyoruz ki, Selçuk ilçesi gerek yaygın eğitim, gerekse örgün eğitime çok büyük bir önem veriyor. Eğitimde zaman sınırlaması yoktur, mekân sınırlaması da yoktur. Gerekirse çadır kurar yine eğitimime devam ederiz “ dedi.