◊ Aslı Barış: Bu hafta davet açısından zengin bir haftaydı. İki önemli etkinlik vardı. TuvanamxTrendyol koleksiyon lansmanı ve Marie Claire dergisinin 30. yaş günü partisi. İkisinin de en çok konuşulan ismi Deniz Akkaya oldu. Birinde incili burun aksesuvarı, diğerinde payetli takımla.

Yorumlarınızı alalım...



◊ Ceylan Atınç:

Bir model olarak bu yenilikçi yaklaşımını takdir ediyorum.

Örneğin genç tasarımcılarda ne var ne yok Deniz bilir. Açıkçası burnundaki inciyle alakalı merak ettiğim tek şey çok ağır mıydı, rahatsız mıydı.

◊ Aslı Barış:

Acıtmamış olma ihtimali yok. İncili garip aksesuvarı aşırı zorlama geldi. Tamam, yenilik arayışı iyi hoş da, şahsi fikrim sadece dikkat çekmek için gerek yok böyle şeylere. Aşırı eklektik. İkinci gecede giydiği Barış Avcı imzalı tulum bir nebze daha iyi. Her ne kadar kollarını ve eşofmana gönderme yapan kesimini sevmesem de “yakışmamış” diyemem. İyi taşımış.

Payet trendini yakalıyor, bir “disko kızı” havası da estirmiş. Başındaki garip şeyi hesaba katmıyorum ama.

◊ Başak Dizer Tatlıtuğ:

Bence modayı takip etmek şart değil. Çok ihtiyaç var biraz zincirlerini kırıp ruhunu yansıtan, cesaret gösteren kadınlara...

Deniz hep farklı, hep cesur. Görsel estetik zevki gelişmiş, makyajı, saç stillerini iyi bilen, iyi taşıyan biri. Zaten model olmasının avantajıyla vücudunu ve yüzünü de doğru kullanıyor. İddialı bir tarzı var. Haliyle etkinliğin en dikkat çeken ismi olmuş.

Fotoğraf: Muhsin AKGÜN