Geçtiğimiz gün Bodrum'dan İstanbul'a dönmek için bir havayolu şirketini tercih eden Deniz Seki, rötardan bunalan yolcuları iyice canından bezdirdi. Akşam saati güneş gözlükleriyle uçağa binen Seki, kalkış gerçekleşir gerçekleşmez soluğu tuvalette aldı. Ünlü şarkıcı, içeride yarım saat kaldı. Uçak inişe geçerken yerine oturan Deniz Seki, kimseyle tek kelime etmedi.

Diğer yolcuların mağduriyeti uçağın yere inmesiyle başladı. Yapılan bir anonsla yolculardan bir süre beklemeleri istendi. Herkes niye beklediğini merak ederken; ünlü popçu ve beraberindekiler uçaktan indirildi. Deniz Seki ve ekibi, kendileri için uçağın yanına getirilen özel bir araçla havalimanına götürüldü. Bu sırada uçakta dakikalarca bekletilen yolcular ise Deniz Seki ve yetkililere isyan etti.

SIRDAR SiTEM ETTi
Deniz Seki ile aynı uçakta yolculuk edip mağdur olanlardan biri de ünlü radyocu Nihat Sırdar'dı. Sırdar isyanını twitter'da şöyle dile getirdi: "Akşam Bodrum'dan Deniz Seki ile aynı uçakta geldik. Bindi tuvalete girdi, indi tuvalete girdi. Bir gizlenme durumu vardı. Uçak indi, kapılar açıldı ama bizi Deniz Seki ve arkadaşları onlar için gelen arabaya binene kadar beklettiler. Bizleri sonra indirdiler."