Deniz Seki, Star TV'de yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' da samimi açıklamalar yaptı. Cezaevi günlerini anlatan şarkıcı, "Cezaevi, topraksız Zincirlikuyu. Cezaevinde tanıştığım ve hikayemi paylaştığım arkadaşlarım ile dedik ki; günün birinde tahliye olursak ve karşılaşırsak ‘Aman ha, Bakırköy Cezaevi'nden tanışıyoruz demeyelim, Bakırköy Pilates grubundan arkadaşız’ diyelim' dedik" diye konuştu.
 
Ali Turan'la arkadaşız
 
Futbolcu Ali Turan'la hakkında çıkan aşk haberlerini yalanlayan Seki, “Basında çıkan birçok yalan haber var. Kendisi arkadaşımdır, konuşuyorum, görüşüyorum ve bunu zaten inkar edemem ama ileride ne olur bilemem"dedi.
 
“Pop Star Bayhan’a aldığım tavır yanlış anlaşıldı”
 
Popstar yarışmasında jüri üyesi olduğu dönem yarışmacılardan Bayhan'la yaşadığı polemikle ilgili de konuşan şarkıcı, "Çok yanlış anlaşıldım, beni orada vicdansız bir kadın durumuna düşürdüler; ki benim Bayhan ile hiçbir alıp veremediğim olamaz. O yarışmacıydı ve konu müzikti. Ben de jürideydim ve o hafta kendisi çok kötü şarkı söylemişti ben yine de puanımı ondan yana kullanmıştım ama sonra öğrendim ki, başına o yaşadığı talihsiz olay gelmiş ve onu o haftanın birincisi yapmışlar. Bunu kabul etmiyorum, bu işin içinde yokum diyerek yarışmadan çekildim. Bugün bile "Bayhan'a bunları dedi, başına gelmeyen kalmadı" deniliyor. İnsanız, hayatta her şey bizim için, bunlarla bir ilgisi asla olamaz.” dedi.