Cengiz Abazoğlu, geçtiğimiz ay Paris'teki defilesinde Rus manken Martha'nın giydiği elbisenin satış patlaması yaptığını söyledi: Tanesi beş bin dolardan 250 tane sattık.

Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu, 2009 yaz kreasyonunda yer alan derin sırt dekolteli leylak rengi elbisenin siparişlerine yetişemediğini söyledi.

TÜRKİYE'DE DENİZ AKKAYA GİYMİŞTİ
Türkiye'de Deniz Akkaya'nın giydiği elbiseyi, Abazoğllu'nun Ocak ayında Paris'te düzenlediği defilede Rus manken Martha giymişti. Abazoğlu, Martha'nın pozuyla dünya medyasının da dikkatini çeken elbise¬den 250 tane sattığını söyl edi: "Tanesi 5 bin do lar olan elbise için Amerika, Rusya ve İngiltere'den siparişler aldım."

ERKEKLER SEVGİLİLERİNE ALIYOR
Elbisenin yanlarında aslında çıtçıt olduğunu bel irten Cengiz Abazoğlu şöyle konuştu: "Sırtın o kadar açık olması tamamen defile için, şov amaçlıdır. Deniz Akkaya giydiğinde o kadar dikkat çekmedi. Deniz öyle poz vermeyi uygun gördü. Ancak Martha eliyle biraz açtı kıyafeti... Elbise Türkiye'de yeni sezonda satışa sunulacak. Bu elbiseyi Türkiye'de siyah, beyaz ve lila renklerde, sadece üç tane yapacağım."

H2