Doğumdan sonra 24 kilo verdiğini belirten Deniz Akkaya, “Normal doğum yaptığınız zaman zaten çoğu doğumla birlikte gitti. Daha sonra terleyerek ve 3 ay sonra spor yapmaya başlyarak zayıfladım. Emzirmek çok kilo verdiriyor. Platese başladım. Ve bir sene içinde zamana yayarak verdim kiloları.” dedi.

Haberleri okumuyorum

Annelik duygusunun çok güzel olduğunu söyleyen Deniz Akkaya, “Ayşe büyüdü artık. Bambaşka bir süreç başladı.1 sene sonra bir bakıcağız daha da büyümüş. Anlatılamaz bir duygu. Çalışan bir anne olarak onun büyüdüğünü serpildiğini görmek çok güzel. Allah herkese nasip eder inşallah.”dedi Son zamanlarda Deniz Akkaya ile ilgili yazılan haberler sorulduğunda ise Deniz Akkaya, “Okumadım. Okumuyorum. O yüzdende bu tür sorulara açık değilim. Muhakkak soracaksınız. Bende sizden benim gösterdiğim hassasiyeti göstermenizi istiyorum. Çocuk ayrı bir konu. Çocuk çok önemli burada... İkinci ve üçüncü şahıslar değil. O yüzden ilgilenmiyorum.” dedi. Hayat"ın çok kısa olduğunu belirten Deniz Akkaya, “Biliyorsunuz insanlar çok genç yaşta kanserden ve buna benzer hastalıklardan hayatını kaybediyor. Böyle şeylere takmak için hayat çok kısa. Keyfine varmaya çalışmak gerekiyor. Her şey insanlar için. Tabi ki sizde soracaksınız. Bende dilim döndüğünce cevap vermeye çalışacağım. “dedi.

Annelik beni duygusallaştırdı

Anne olduktan sonra daha duygusallaştığını söyleyen Deniz Akkaya, “Dünyaya bir birey getiriyorsunuz. Benim kızım çok farklı karakter olarak büyüyor büyüyecek. İnanılmaz duygusal bir bebek olduğu için herkese o kadar sevgiyle kucak açıyor ki benim evime gelen eşim dostum bugün günümüz kötü geçti Ayşe"yi mıncıklayalım keyfimiz yerine gelsin diye geliyorlar. O yüzden şöyle düşünün size uzatılan bu mikrofonu uzattığında canınızdan çok sevdiğiniz bir varlıkla ilgili sorular sorulsun nasıl tavır takılırsınız? Ya da hayatınızda bulunmasını istemediğiniz birisi hakkında nasıl tavır takınırsınız? Bana bir duygu yüklüyor. Ama herkese yavrusu böyle bir duygu yüklüyordur.” Dedi

Kafası babasına benziyor

Ayşe"nin vücudunun kendisine benzediğini söyleyen Deniz Akkaya, “Vücut bana kafası babasına benziyor. Yani elleri ayakları bana benziyor ama yüzü babasına benziyor.” dedi.

Parmağındaki alyans

Sol elindeki alyans hakkında sorulan sorulara Deniz Akkaya, “Evet bu bir alyans, Tek taşınızı kendiniz alabilirsiniz ama alyansı alamazsınız.” Dedi. Deniz Akkaya, alyansın kim tarafından alındığını açıklamadı.(Ayakligazete.com)