ÖNEMLİ KATILIMLAR GERÇEKLEŞİYOR

Eser, partilerine yeni katılımların olduğunu belirterek yaptığı açıklamada, Aydın"dan Ak Partiye farklı siyasi partilerden, sivil toplum temsilcilerinden, yüksek siyasi şahsiyetlerden, önemli katılımlar gerçekleşiyor diyerek şunları söyledi:

“ 22 Temmuz seçimleri Ak Parti"nin omuzlarına merkez parti olma gibi önemli bir sorumluluk yüklemiştir. Ak Parti tüm Türkiye de olduğu gibi Aydında da en güçlü en etkili partidir. Yaklaşan yerel seçimlerde başta merkez olmak üzere birçok ilçe ve belde belediye başkanlığına açık bir farkla alarak yerel seçimlere damgamızı vurarak Ak Parti"nin gerçek belediye deneyimini, başarısını Aydınlı hemşerilerimize yaşatacağız. Ak Parti"nin halka hizmet projeksiyonunu iyi algılayan, duruşunu benimseyen siyasette tecrübeli şahsiyetlerin Ak Partiye geçişi tesadüf değildir. Siyaset kurumuyla ülkesine, yaşadığı yöresine hizmet etmek isteyen, Ak Parti"nin programının ilkelerini benimsemiş, temiz, dürüst, siyasi şahsiyetleri Ak Parti çatısı altında çalışmaya davet ediyoruz”

Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın İl Başkanı İsmail Hakkı Eser, başta Akyeniköy, Güzelçamlı. Akbük, Ataeymir ve Nazilli Belediye Başkanları"nın partilerine katıldıklarını da belirterek, “Bu hafta sonu gerçekleşecek olan Danışma Meclisi toplantımızda da birçok siyasi partiden sivil toplum örgütü temsilcilerinden önemli katılımlar olacaktır. Fikir planında hizmet alanında hiçbir projesi olmayan, birikimli, donanımlı siyasi ekibi kadrosu bulunmayan, sadece milli söylem, kavramlar ve etnik asabiyet üzerinden istismarla siyaset yapmak isteyen Demokrat olmada samimi duruş sergileyemeyen, halkın istek ve taleplerin beklentilerine cevap veremeyen siyasiler kaybetmeye mahkumdurlar. Ak Parti ailesi Aydın"da hızla büyüyor önümüzdeki haftalarda da çeşitli ilçelerimizde de bu katılımlar artarak devam edecektir” dedi.