Pazar ziyaretinde Aydınpost’a konuşan Özakcan, artık sahada olduklarına belirterek “1 Şubat tarihi itibarıyla, çalışmalarımıza başladık, artık seçime kadar halkımızla beraber, yerel seçimlere kadar hem projelerimizi anlatmak, hem Demokrat Parti den yeniden Efeler Belediye Başkan adayı olduğumuzu duyurmak için bire bir vatandaşlarımızı, anlatıyoruz, vatandaşlarımızın ilgi ve alakası bizleri motive ediyor, diğer adaylardan açık ara önde olduğumuzu görüyoruz, inşallah başaracağız” dedi.

PAZAR YERLERİ İŞGALİYE FİYATLARI DÜŞECEK

Pazarcı esnafının yer fiyatları ile ilgili sıkıntıları olduğunu açıklayan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan “Dünkü Belediye Meclis toplantımızda Pazar fiyatlarını KDV dâhil şeklin de düzenledik, yani pazaryeri fiyatları yüzde 18 oranın da düşecek, pazarcı esnafımızın kapalı pazaryeri talebi var, tabi bu çağ da yol ve caddelerde Pazar kurulması uygun değil, biz o nedenle her mahallemizde kapalı pazaryeri yapacak yerleri araştırıyoruz. Eski minibüs garajının olduğu yer, 150 yıllık tarihi Salıpazarı, olarak kapalı pazaryeri alanı yapacağız, altına üç katlı Otopark yapacağız, üstüne de sosyal donatı alanı yapacağız.” Diye konuştu.

VATANDAŞ CHP’NİN BANA HAKSIZLIK YAPTIĞINI SÖYLÜYOR

CHP ‘den aday gösterilmemesi konusunda vatandaşın Aydın Büyükşehir Belediyesinin engellediğini bildiğini kendisine söylediğini ifade eden Özakcan “Kendi partinden sana haksızlık yapıldı diyorlar, vatandaşın görüşü böyle. Biz de ‘Yeter söz Efeler Halkınındır” diyerek Demokrat Parti ile seçime giriyoruz, bana en doğru kararı verdiğimi yine vatandaşlarımız söylüyor” ifadelerini kullandı.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA YÜKLE!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA YÜKLE!