Demokrat Parti Nazilli İlçe Teşkilatının verdiği iftar yemeğinde siyasiler bir araya geldi. Büyük bir katılımla gerçekleşen yemekte İlçe Başkanı Kozakoğlu, ülke için birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen Demokrat Parti Nazilli İlçe Teşkilatı ile Aydın il ve çevre ilçe teşkilatları, bu yıl Nazilli"deki siyasi partilerin de katılımı ile daha büyük bir toplulukla iftar yemeği yedi. Ahmet Şensan Kültür Merkezinde verilen iftar yemeğinde kapalı salon davetlileri almayınca açık düğün salonuna masalar açıldı.
Bin 500"den fazla davetlinin katıldığı iftar yemeğine İçişleri eski Bkanı Nahit Menteşe, Aydın eski Valisi Kamil Acun, Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, AK Parti, CHP, MHP, BBP ve DSP İlçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, il genel ve belediye meclis üyeleri, mahalle ve köy muhtarları, oda başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, çok sayıda çevre ilçe ve beldelerden Demokrat Partili ile Demokrat Parti Aydın İl Başkanı Engin Polat katıldı.
Yemekte kısa bir teşekkür konuşması yapan Demokrat Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Kozakoğlu, partilerinin tüm Türkiye"nin partisi olduğunu ifade ederek “Bu gün bu mübarek ayın sonuna yaklaştığımız iftar yemeklerinden birinde siyaset gözetmeksizin bir arada olan tüm dost ve arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu gün iktidardan muhalefete kadar tüm siyasi perilerimize bir çağrı yapmak istiyorum. Başka Türkiye yok. Ekonomiden terörle mücadeleye kadar bir yumruk olarak mücadele etmeliyiz. Birbirimizi kırmadan, incitmeden birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışmalıyız. Tüm çabalarımız ülkemizin daha huzurlu ve ferah bir ülke olması için sarf edilmelidir. Hepinize tekrar teşekkür ediyor ve Ramazan Bayramımızı şimdiden yürekten kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.