Dün Ümraniye Tesisleri"nde teknik direktör Mustafa Denizli ve futbolcularla yemekli toplantıda bir araya gelen Demirören, daha önce 10"ar bin YTL olarak belirledikleri derbi galibiyeti primini 20"şer bin YTL"ye yükselttiklerini açıkladı.

Kenan Öner, Levent Erdoğan, Ertunç Soğancıoğlu, Halim Aydın, Behçet Ümitlen"in de katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Demirören, "Ali Sami Yen Stadı"na kazanmak için gideceğiz. Beraberliği düşünmeyin. Sizden 3 puan bekliyorum" dedi. Teknik direktör Mustafa Denizli ve oyuncularına güvendiklerini belirten Demirören, şöyle devam etti: "G.Saray"ın etkili orta saha ve forvet oyuncuları var. Baros, Lincoln, Nonda, Arda dikkat edilmesi gereken isimler. Bizim kadromuz da çok güçlü. Çok koşarak, mücadele ederek rakibin direncini kırmalısınız."

Kazanıp döneceğiz

Futbolcular adına konuşan takım kaptanlarından Delgado ise, "Sayın başkanım, bize verdiğiniz destek nedeniyle teşekkür ediyoruz. Ali Sami Yen Stadı"na kazanmaya gidiyoruz. Bunun dışında başka bir düşüncemiz olamaz. Siz hiç merak etmeyin, sahadan başımız dik ayrılacağız" dedi.