Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ve Revna Demirören'in kızları Yelda Demirören, merhum iş insanı Hasan Kalyoncu ve Nevin Kalyoncu'nun oğulları Haluk Kalyoncu ile dün İstanbul Çırağan Sarayı'nda yapılan 2 bin kişilik düğün töreniyle evlendi. Genç çiftin şahitliğini Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan birlikte yaptı.

Yelda Demirören Kalyoncu'nun gelinliğini Yıldırım Mayruk tasarladı. Haluk Kalyoncu'nun damatlığı Muzaffer Çaha imzalıydı. Organizasyonu Selin Saral'ın sahibi olduğu Inside Flowers&Events yaptı.

SİYASET, İŞ VE SPOR DÜNYASI BULUŞTU

Davetliler arasında TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Çevre Bakanı Murat Kurum, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve eski bakan Naci Ağbal vardı. Ayrıca UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da düğüne katıldı.