Bedesten Teras’ta gerçekleşen yemekte Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran, Ticaret Odası Meclis Başkanı Behlül Er, Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Bertan Balçık’ta bulundu. Söke Ticaret Odası genç Girişimciler Kurulu Başkanı Erkan Kaçar ve Borsa Genç Girişimciler Başkanı Salih Deniz Günal’ın da bulunduğu yemekte; genç girişimcilerin hedeflediği projeler hakkında konuşuldu.
Son yıllarda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’ne bağlı oda ve borsalar tarafından kurulan kadın ve genç girişimcilerin etkili çalışmalar ortaya koyduklarını belirten İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer; “İlçemizde Kadın girişimcilerimiz oldukça güzel çalışmalar yaptı. Kurulların yeni yapılanmaları ile Genç girişimcilerin de bundan sonraki dönemde etkili çalışmalar yapacaklarına inanıyorum. İlçenin mülki idaresi olarak çalışmalarında elimizden gelen desteği vermeye hazırız” diyerek; genç girişimcilere başarılar diledi.
Bilindiği gibi TOBB bünyesindeki kadın ve genç girişimciler kurullarında yapılan yeni düzenleme ile kurulların üye sayısı oda ve borsaların meclis sayısı ile eşitlendi. Kurullarda artan kadın ve genç girişimcilerin bundan böyle daha etkin çalışmalar ortaya koymaları hedefleniyor.