Söke Genç İşadamları Derneği (SÖGİAD) tarafından Madeleine Cafe'de düzenlenen değerlendirme toplantısında konuşan Kaymakam Demirezer, Söke'nin geleceği ile ilgili karamsar değil umutlu olunması gerektiğini, gelişmelerin bunu gösterdiğini söyledi. 
     Söke Organizes Sanayi Bölgesi'nin (OSB) son 2 yılda büyük yol kat ettiğini ifade eden Demizezer, önümüzdeki yıl OSB'de yatırımların artacağını belirtti. 
     Demirezer, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) uzmanlarının hafta içinde kaymakamlığı ziyaret ederek, Söke Havaalanı için fizibilite hazırlanmasına destek olacaklarını söylediklerini anlatarak, ''Kargo ağırlıklı düşünülen havaalanının, Kuşadası Kongre Merkezi'nin 2012 yılı ortalarında hizmete girecek olması nedeniyle, insan taşımacılığında da kullanılması gündeme geldi'' diye konuştu. 
     Bölgede rüzgar enerjisinin yanı sıra doğalgazın da gündemde olduğunu aktaran Demirezer, ''Söke'de doğalgazla ilgili Söke Enerji A.Ş isimli bir şirket kuruluyor. Doğalgaz çevrim santrali, Söke OSB'nin içinde kurulacak. Bu konuda yakın zamanda geniş katılımlı bir sunum yapılacak. 2012 yılında daha sayılabilecek pek çok oluşum gündeme gelecek. Söke'nin önü aydınlık'' dedi. 
     SÖGİAD Başkanı Derya Semerci de Söke OSB'de ilk fabrikanın temelinin atıldığını ve 2012 Şubat aylarında üretime başlayacağını belirterek, ''SÖGİAD olarak Söke OSB'yi tanıtıcı çalışmalar yapıyoruz. Yatırımcıyı Söke'ye çekmeye çalışıyoruz'' dedi. 
     İl Genel Meclis Üyesi Kenan Özcan ise, Söke'nin kabuğunu kırdığını ancak herkesin farkındalık yaratması gerektiğini ifade ederek, halkın da bu birlikteliğin içine çekilmesi gerektiğini söyledi. 
     Toplantıya, Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Behlül Er, Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran, Söke Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Candal ve EGAFED Başkanı Efkan Ceylan da katıldı.