Çorum'un Alaca ilçesinde sürücüsünün baygınlık geçirdiği iddia edilen TIR, park halindeki 15 otomobile çarptıktan sonra 2 dükkana girerek durabildi. Otomobillerde ve dükkanlarda büyük çaplı maddi hasar oluşurken, can kaybı olmadı. Edinilen bilgiye göre, Ali Uzun'un (27) kullandığı 19 LN 741 plakalı demir yüklü TIR, Zile Caddesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı.


TIR 15 otomobile çarptıktan sonra Türk Telekom bayisi ile mobilya dükkanına girdi.TIR şoförü olay yerine gelen ambulansla Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada yara alan olmazken, otomobiller ile dükkanlar büyük hasar gördü.

Kazanın ardından olay yerine gelen Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, yetkililerden kaza ile ilgili bilgi aldı. Kazada ölü ya da yaralı olmamasının büyük şans eseri olduğunu dile getiren Eyvaz, ''Otomobillerin park halinde olduğu bir alan. Şoför büyük ihtimal baygınlık ya da kalp krizi geçirmiş. Bazı otomobillerde büyük hasar var, dükkanlardan birinde de büyük çapta hasar var. Kazanın maddi hasarla atlatılmış olması bizim için sevindirici'' dedi.