Cem Yılmaz"ın Fida Film ortaklığında hayata geçirdiği komedi western türündeki yeni filmi “Yahşi Batı”, cuma günü 370 salonda gösterime girdi. GORA filminden sonra para yüzünden yolları ayrılan Ömer Faruk Sorak"la yeniden barışan ve yönetmen koltuğunu ona teslim eden Yılmaz, gişe ile ilgili bir beklentisi olmadığını söyledi ve “Seyircinin kıracağı rekoru ben nereden bileyim. Rekoru biz değil seyirci kırıyor” dedi. Yılmaz"ın Ozan Güven, Demet Evgar ve Zafer Algöz ile başrol oynadığı filmde, Yılmaz ile Evgar aşk yaşıyor. Filmde Suzan Van Dyke isimli silahşörü canlandıran Evgar, bir sahnede üstündeki kazağı çıkarıyor ve filmin Lemi Galip"i Ozan Güven ve Aziz Vefa"sı Cem Yılmaz"a arkasını dönerek vücudunu bezle temizliyor.

Demet herkesi şaşırttı

Filmin en çok dikkat çeken sahnelerinden biri de Ozan Güven"in Slovak manken Martina ile küvete girdiği sahneydi. Güven, filmin galasında +7 yaş sınırıyla seyirciyle buluşan filmin küvet sahnesiyle ilgili bir yanlışlığı düzeltti. Filme argo kelimeler ve duş sahnesi nedeniyle 7 yaş üzeri sınırı getirildiğini söyleyen Güven, “Şunu belirtmek isterim ki, o sahnedeki Demet Evgar değil, öyle yazıldı çizildi ama bir başkası” dedi.
Bu lafın üzerine Demet Evgar kısık sesle “Keşke ben olsaydım” diyerek herkesi şaşırttı.

Kendisine öpüşme sahnesi yazdı

Cem Yılmaz filmin bir sahnesinde partneri Demet Evgar ile şarkı söyleyerek dans etti. Yılmaz"ın yine Evgar"la olan öpüşme sahnesi dikkat çekti. Uğur Polat ise filmin bir sahnesinde Yılmaz"a kur yapan gey bir kovboyu canlandırıyor. Yılmaz"la olan 4 yıllık ilişkisi son bulan Cansu Dere filmde Evgar"ın annesi rolündeki Meri Lu karakteriyle küçük bir sahnede rol alıyor.