Demet Şener, Tom Cruise ve Katie Holmes'un moda ikonu haline gelen küçük kızları Suri'yi sert eleştirdi. Ünlü manken, Hollywood yıldızı çiftin 5 yaşındaki kızı Suri'nin topuklu ayakkabı giyip ruj sürüp tıpkı bir kadın gibi dolaştığı resimleri görünce sinirlendi. Suri ile aynı yaşta olan kızı İrem'i kıyaslayan Şener şöyle konuştu:
 
"Ben bir çocuğun çocuk gibi olması taraftarıyım. Tabii ki arada özenir kız çocuğudur, küçük çapta şeyler yapabilir ama belli bir yere kadar. Dışarıda küçük kadınlar gibi dolaşan küçük kızlar görmek istemem. Bu yaşta ona asla topuklu ayakkabı almam. Ben ilk topuklu ayakkabımı Türkiye güzellik yarışmasında giydim 17 yaşındaydım. Her şey yaşında güzel."
 
YEDİĞİ HELAL GİYDİĞİ HARAMDIR
 
Şener, Suri'nin 3 milyon dolarlık bir gardıroba sahip olması hakkında da eleştirilereni sürdürdü. "İrem sportif giyinmeyi seven bir kız çocuğu. Doğum günlerine giderken bile ben ona zorla elbise giydiriyorum. Tabi ki anneler babalar özeniyor, çocukları güzel giyinsin istiyor. Ama fiyatları uyumlu çok güzel şeyler de var. Ben her zaman büyüklerimizi söylediği 'Çocuğun yediği helal giydiği haramdır' lafına çok inanırım. Suri için harcanan elbise ücretleri de çok abartı, yazık." - Bugün -