Bodrum’da yılın ilk konserini vermek isteyen ünlü şarkıcı Demet Akalın yağmur engeline takıldı. Üstü açık eğlence mekanındaki konser yağıştan dolayı iptal olurken, Akalın hayranları, işletme tarafından dağıtılan sarı ve şeffaf yağmurluklarla sokakta bekledi. Demet Akalın ise sosyal paylaşım sitesinde “Ay gören de yağmuru seli ben yarattım sanacak. Bu sahne yatar, uyuyorum ben, hadi iyi geceler öldüm yorgunluktan' diye yazdı.

Geçen Nisan ayında işadamı Okan Kurt ile evlenen ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın Bodrum'da vereceği ilk konser yağış nedeniyle iptal oldu. Gümbet'in ünlü eğlence mekanlarından Club Posh'ta konser vermesi beklenen Akalın'ın sahneye çıkmasını isteyen fanatik hayranları, işletme tarafından dağıtılan yağmurluklarla barın önünde dakikalarca bekledi. Sarı ve şeffaf yazlık yağmurluklarla minik etek ve topuklu ayakkabılarla sokakta kalan Akalın'ın kadın hayranları, ünlü şarkıcıya sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan ulaştı.

DEMET’İN BODRUM TWEETLERİ

Demet Akalın, geceyarısı ilk mesajında “Bu sahne yatar, uyuyorum ben, hadi iyi geceler, öldüm yorgunluktanö diye yazdı. Bu arada, bir hayranının “Yağmurluklarımızı giydik, seni bekliyoruzö diyerek fotoğraf paylaşması üzerine Akalın, saat 00.30'da “Ay görende yağmuru seli ben yarattım sanacakö diye yanıt verdi. Akalın hayranları bunun üzerine hemen karşıda bulunan Club Pasha’da sahne alan Halil Sezai'yi dinlemeye gitti.

Her iki ünlü eğlence mekanına, basın mensuplarının girişine izin verilmedi.