Ankara Elmadağ'da karlı yolda otomobilin altında metrelerce sürüklenen bebekli kadın ölüm-kalım savaşı verdi.

KAYARAK ARABANIN ALTINA GİRDİ

Sabah evinden dört aylık bebeğiyle yola çıkan 21 yaşındaki anne Şükran Or, Cumhuriyet Caddesi üzerine geldiğinde bebek çantasında taşıdığı bebeği Azra Or ile birlikte yere düştü. Kar üzerinde elinde bebeği kaymaya başlayan Şükran Or, yolda kendisi gibi kaymaya başlayan 06 CNG 13 plakalı Muvahit Keser'in kullandığı taksinin altında kaldı.

SON ANDA BEBEK KURTARILDI

Bir anda taksinin altında kalan kadının çığlık çığlığa bağırması vatandaşları harekete geçirdi. Kadının yanında yere düştüğünü ve elinde bebeği bulunduğunu farkeden Serhat Küçükceylan isimli vatandaş, soğukkanlı bir hareketle annenin elinden Azra Or'u alarak otomobilin altında ezilmekten kurtardı.

TÜM CADDE BOYUNCA ARABANIN ALTINDA KALDI

Bu sırada otomobilin altında kalan Şükran Or caddenin başından sonuna kadar metrelerce sürüklendi. Arabanın durmasıyla birlikte kadını kurtarmaya koşan vatandaşlar ve polisler, otomobilin tekeri arasına sıkışan kadını çekerek kurtardı. Otomobilin altında ölüm-kalım savaşı veren Şükran Or aracın altından çekilerek ayağa kaldırıldı. Ayakta duramayan kadın aldığı darbelerinde etkisiyle kendini kurtaran polislerin kolları arasında bayılayarak yere düştü.

BEBEK ANNESİNE TESLİM EDİLDİ

Olay yerine hızlı bir şekilde gelen sağlık ekipleri can pazarına dönüşen kaygan yolda ölümün eşiğinden dönen anne Şükran Or'u sedyeye alarak hastaneye kaldırdı. Dört aylık bebek Azra Or ise daha sonra kendisini kurtaran Serhat Küçükceylan tarafından annesine hastanede teslim edildi. Anne Şükran Or'un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, daha önce tuzlama ve kar küreme çalışması yapmayan belediye ekipleri, yaşanan olayın ardından hemen caddeye gelerek çalışmalara başladı.

Milliyet