Parti binasında düzenlenen toplantıya MHP Didim İlçe Başkanı Can Atas, MHP Akbük Belde Başkanı Cenk Güney ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

11 Temmuz 2009 tarihinde göreve başlayan MHP Didim İlçe Teşkilatı Başkanı Can Atas yeni yönetim kuruluyla basınla bir araya tanışma ve kaynaşma toplantısını düzenlemeyi karar verdiklerini ve bu nedenle bu toplantının düzenlediğini söyleyen Atas Yönetim kadrosu olarak göreve geldiklerinden bu yana yapmış oldukları çalışmalarla, Didim"de MHP"nin çıtasını yükseltme hedefinde olduklarını kaydetti.

İlçe Başkanı Can Atas, ilçede siyasi üslubun oturtulması gerektiğine vurgu yaparak; “Didim Belediye Başkanı büyük bir farkla oy aldı. Bizde halkın iradesini saygıyla karşılıyoruz. Yapılanları gözlemliyoruz. Arkadaşımız Meryem Arıkan, meclis toplantılarını izliyor, bizlere aktarıyor. İyi yapılan her şeyin destekçisi olduğumuzu söylemek isterim. Ancak yapılan yanlışları da eleştirmekte geri durmayız. Bugüne kadar gözlemlerimize dayanan, belediyeye sorular sorduğumuz iki demecimiz oldu. Maalesef yanıt bulamadık. Herhalde bizi muhatap almadılar! Sırf eleştiri yapmış olmak için eleştirmenin doğru olmadığını düşünüyorum. İlçede siyasi üslubumuzu oturtmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Basın ve Siyasi Propagandadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Erol Öktensoy da, ilk olarak ilçe teşkilat binalarını yerini değiştirdiklerini ve herkesin rahatça gelip oturabileceği, konuşabileceği bir mekanı yarattıklarını söylerken “Teşkilat olarak iletişim anlamında SMS mesajla üyeleri bilgilendirme çalışmamız tamamlandı. Web sitemiz kısa sürede kurulacak. Ramazan ayından iftar yemeği verdik ve partililerimizle bir arada olduk. Bundan sonra da halka ve partililerimizle iletişimimizi daha da arttıracağız”dedi.