Her ay düzenli olarak hazırlanan medya raporuna göre; yılın ikinci ayına damgasını vuran isim, beklenmedik ölümüyle büyük bir şok yaşatan Defne Joy Foster oldu. Ölümüyle tüm Türkiye'yi şaşkınlığa uğratan Foster, gazete manşetlerinin, köşe yazarlarının, ana haber bültenlerinin gündeminden günlerce düşmedi. Şubat ayının en çok konuşulan isimleri arasında ilk sırada yer bulan Defne Joy Foster, toplam 9 bin 14 habere konu edildi. Foster'a TV ekranlarının ayırdığı süre ise 74 saat oldu.

ACUN ILICALI YENİDEN YÜKSELİŞTE

Son zamanların başarılı TV programcıları arasında olan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz ayın en çok konuşulan ikinci ismiydi. Önceki aya göre haber sayısı yüzde 110 artış gösteren Acun Ilıcalı, gazete, dergi, TV kanalı ve haber siteleri toplamında 2 bin 571 habere konu edildi. Yetenek Sizsiniz ve Yok Böyle Dans programlarıyla sıkça adından söz ettiren Ilıcalı, özel hayatındaki gelişmelerle de gündemdeydi.

CEM YILMAZ'A İLGİ DÜŞTÜ

Ocak ayında en medyatik ünlüler arasında zirvede yer alan Cem Yılmaz, Şubat ayında listede üçüncü sıraya geriledi. Önceki ay, Av Mevsimi filminin tanıtımıyla sıkça adından söz ettiren Yılmaz'a medyanın ilgisi, yüzde 25 oranında düşüş gösterdi.

SEZEN AKSU BU KEZ ÖZEL HAYATIYLA YAKIN MARKAJA ALINDI

En Medyatikler listesinin değişmeyen isimlerinden Sezen Aksu'nun reytingi yeniden arttı. Yurdun çeşitli yerlerinde verdiği konserlerle adından sıkça söz ettiren Aksu, oğlu Mithatcan'ın Nurgül Yeşilçay'la olan birlikteliğiyle de magazin basının yakın markajına girdi.