Okul bahçesinde düzenlenen Aydın milletvekili A.Gültekin Kılınç, Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, İlçe Spor Müdürü Güven Eker, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.
Törende konuşan okul müdüresi Serpil Şahbudak;” ?Dolu dolu geçen bir eğitim öğretim yılını daha geride bıraktık. Öğrencilerimizin hayata ve bir üst öğrenime en iyi şekilde hazırlanmaları için okulumuzun tüm kaynaklarını en etkin biçimde bütün personelimizle birlikte kullanarak hazırlamaya çalıştık. Bizler öğrencilerimizi ailesine, vatanına, milletine Atatürk ilke inkılâplarına bağlı, ayrıca iş hayatında da başarılı olabilecek birer insan olarak size teslim ediyoruz. Sevgili öğrenciler; bugün 4 yıl boyunca öğrenim gördüğünüz okulunuzdan ayrılıyorsunuz. Bizler öğretmenleriniz olarak sizleri bundan sonraki hayatınızda da takip edecek sizleri en güzel konumlarda görmek için can atacağız. Yaşamınız boyunca sağlık, mutluluk ve başarılar diliyor, hepinize hoşça kalın diyorum” dedi.
Konuşmaların ardından okul birincileri Mürüvvet Akdeniz,Burcu Yılmazel ve Gülşah Öztürk’e plaketleri protokol üyeleri tarafından verildi.Plaket öreninde kendisinin de meslek liseli olduğunu ifade eden Gültekin Kılınç;”Bugün burada farklı bir heyecanı yaşamaktayım.Çünkü bende meslek lisesi mezunuyum.Ülkemizde meslek liselerinin önemi git gide artmaktadır.Değişik alanlarda yetişen öğrencilerimiz değişik kademelerde görev alacaklar.Tüm öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

15.20110616131917.jpg

16.20110616131925.jpg